Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Denios publica su propio manual de sustancias peligrosas

Dénia publica el seu propi manual de substàncies perilloses

29/04/2010

29 abril 2010

Dénia ha editat el seu manual de les substàncies perilloses, un compendi de la legislació vigent relativa a l'emmagatzematge de les substàncies perilloses, per ajudar a tècnics de medi ambient i seguretat laboral, compradors, responsables de manteniment, gerents d'empreses, responsables de magatzem, directors tècnics, i altres professionals relacionats amb l'emmagatzematge.

Aquest manual, el primer i únic publicat a Espanya, és una guia, creada per i per a experts, que resumeix les principals recomanacions, lleis i normatives aplicables a la manipulació i emmagatzematge de substàncies químiques, contaminants o perilloses, a més de quadres explicatius, pictogrames , gràfics, mètodes i esquemes.

Amb aquest manual, Dénia ofereix a la societat industrial la millor eina per entendre que la química forma part de les nostres vides, i, per tant, emmagatzemar, manipular i gestionar aquest tipus de productes correctament, a banda de suposar una corresponsabilitat amb el medi ambient, suposa una millora en els processos, en la seguretat, en l'eficiència de l'empresa, en l'optimització dels recursos i en definitiva, a construir un planeta més segur i més sostenible.

El grup Dénia fabrica, dissenya i subministra des de fa més de 20 anys equipament industrial per a l'emmagatzematge de substàncies perilloses, químiques i contaminants, oferint a les empreses un assessorament expert i professional d'acord amb la última tecnologia disponible ia l'actualització constant de les normes mediambientals. En el 90% de les empreses s'emmagatzemen aquest tipus de substàncies. Empreses de tots els sectors, que necessiten gran varietat d'equips per a tractar amb aquestes substàncies de manera segura. Exemples del dia a dia són les pintures, olis, dissolvents, draps bruts, residus de serradures, àcids i bases, lleixius, peròxids, etc. El problema per a l'empresa rau a saber, amb total certesa, si emmagatzema, manipula i gestiona de manera correcta aquests materials.
Dénia , com atenció especial als clients de Interempreses, el remetrà gratuïtament durant el període de promoció a les 50 primeres sol • licituds. A l'hora de demanar s'ha d'indicar el codi de promoció de Interempreses: IN0150.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis