Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plásticos en Internet, plásticos universales

Plàstics a Internet, plàstics universals

01/05/1996

Pocs suports són tan vàlids per a la informació tècnica i, en general, informació per a les professions, com el suport electrònic. No només opinió, tendències, actualitats poden ser editades en aquest format tal com es fa tradicionalment en el medi revistes, sinó que característiques de materials, marques, aplicacions, nous productes, casos pràctics, guies del comprador - compres fins i tot - i una àmplia varietat de dades organitzades poden ser emmagatzemats en un suport que amb prou feines ocupa espai físic. Aquestes bases de dades estan gairebé immediatament disponibles i imprimibles i poden ser explorades, filtrades i seleccionades amb sorprenent facilitat. D'altra banda, el suport electrònic permet també que la publicitat sigui molt més exhaustiva, en permetre la publicació de catàlegs complets, incloent petites animacions i àudio - molt poc emprat - així com dirigir al client en funció de les seves característiques individuals específiques: procés de transformació, mercat al qual dirigeix els seus productes... En resum, una potent eina de màrqueting directe.

En els nostres dies s'ha imposat el suport Internet, sota la forma de l'anomenada World Wide Web (www), que no és altra cosa que un conjunt de pàgines d'hipertext distribuïdes a l'ample del món i entrellaçades entre si. Potser Internet tard en imposar-se entre els usuaris domèstics, i la seva penetració entre els europeus sigui més lenta que entre els ciutadans dels Estats Units, que es compten per 40 milions. Però avui totes les empreses, tots els professionals, tenen ordinador. Un nombre fortament creixent disposa de mòdem (al voltant de 15.000 ptes), i l'accés al medi Internet pot costar al voltant de 2.000 ptes al mes i el cost d'una trucada local (avui: 139 Ptes / hora per una trucada urbana).

És aquest el motiu que ha conduït a l'Associació de Premsa Professional (APP) a promoure que els seus editors i revistes associades puguin publicar informació a Internet, i al que Plastic Comunicació no podia fer res més que acollir amb entusiasme.

A partir del 13 de maig a l'adreça web http://www.datalab.es/plastunivers [obsoleta], i previsiblement a partir de l'1 de juny també directament a l'adreça http://www.plastunivers.com els usuaris de Internet de les empreses de plàstics de parla hispana (alts càrrecs i quadres tècnics ara, altres llocs més endavant) accediran, a través de "La web hispana dels plàstics", a tota la informació que oferim (i que serà constantment actualitzada i ampliada) ia la imponent quantitat d'informació sobre plàstics que, ja avui, és present a Internet. Compartim aquest privilegi amb Aimplas, l'associació tecnològica creada per empresaris valencians de plàstics.

Donem una especial benvinguda als usuaris llatinoamericans, entre els quals Internet està molt més estesa que el que des d'Europa ens sembla.

Així doncs, Plàstics Universals serà, en breu, més universal que mai ho hagi estat amb anterioritat. Literalment.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis