Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Damián Hernández, Wittmann Battenfeld
"Gran part de l'èxit dels nostres clients industrials es basa en la reducció de costos energètics"

Entrevista a Damián Hernández, Wittmann Battenfeld

Redacció Interempreses19/02/2010

19 febrer 2010

Després de la celebració de la ja tradicional reunió de proveïdors d'injectores, Interempreses-Plàstics Universals ha volgut conèixer l'opinió dels principals subministradors espanyols sobre qüestions actuals que preocupen el sector al nostre país.
Damián Hernández, Wittmann Battenfeld
Damián Hernández, Wittmann Battenfeld .

La reducció del consum de les màquines és una de les tendències de les que més es parla. És una simple moda o realment el transformador de plàstics espanyol calcula amb rigor els seus costos de producció incloent el consum energètic?

No és únicament una moda, és una preocupació real dels transformadors, ja que en aquests temps difícils, la competitivitat és una evidència. Gran part de l'èxit dels nostres clients industrials amb bons resultats es basa en la reducció de costos, i el cost energètic és veritablement significatiu en el nostre sector. Gairebé tots els transformadors de plàstic mostren la seva preocupació i interès sobre l'estalvi energètic, encara que lamentablement són pocs els que estudien a fons la problemàtica, i es conformen amb estar instruïts sobre la qüestió. Per descomptat que estem dins d'una societat on l'ecologia és una moda, i tot el relacionat amb aquesta tendència té aspectes positius en el mercat. Tots els constructors de màquines utilitzem les armes més eficaces, i actualment l'ecologia, l'estalvi energètic, i l'eficiència són arguments perfectes per a lluitar en cada projecte.

L'eficiència energètica d'una màquina actual, sobretot de les injectores servo elèctriques, és veritablement sorprenent, si la comparem amb màquines de generacions anteriors. En els darrers 20 anys les noves màquines d'injecció han reduït el seu consum energètic real fins a un 70%, depenent del model i grandària.

La nostra firma pot presumir de dues sèries amb una eficiència energètica excel lent, d'una banda la quarta generació d'injectores servo elèctriques anomenada EcoPower, i la actualitzada sèrie HM d'injectores hidràuliques, amb la novetat d'estar accionades per un motor servo elèctric per al grup hidràulic . Per descomptat qualsevol injectora convencional de la nostra marca compta amb opcions que milloren l'eficiència, per exemple, el servo motor a la càrrega.

Parlar del futur és complicat. Però, s'atreveix a descriure el panorama de la indústria dels plàstics espanyola el 2015?

El nostre sector té lamentablement un futur incert, i aquest futur pot variar bastant ja que depèn de decisions polítiques i econòmiques fora del nostre abast.

Si fem cas als últims moviments, podríem imaginar-nos un 2015 més estable, després de diferents i difícils garbells. Probablement, aquest any quedin bastants menys transformadors de plàstic que el 2010, i aquests supervivents seran els privilegiats que van saber competir produint peces d'alt valor afegit, o productes que han de ser fabricats a Espanya a causa del seu alt cost de transport. En qualsevol cas, les empreses del nostre sector que es mantinguin, s'han d'adaptar a les noves tendències del mercat, millorant la productivitat per competir amb els agressius mercats emergents.

Els seus principals arguments de venda el 2010 posaran en primera línia assumptes relacionats amb els costos o amb la tècnica de la injecció?

Hem d'utilitzar qualsevol argument de venda possible: eficiència energètica, programa de solucions, la millor relació qualitat-preu ... qualsevol argument conegut o per conèixer. Es tracta d'un nou any complicat que haurem d'afrontar amb tota mena de propostes comercials.

Aquest any, Wittmann Battenfeld aposta fermament per la competència dels seus equips, presentant importants novetats que ajudaran a millorar els esmentats arguments de venda. Estarem presents de manera significativa en la pròxima fira K 2010 i abans en jornades de presentació com els famosos 'Competence Days' de Viena, on convidarem a clients perquè coneguin la tecnologia del grup.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis