Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius incrementa su presencia internacional
Franz Dietachmair, nou 'Regional Sales Manager' per a Europa Occidental, serà l'encarregat de dinamitzar aquesta expansió

Fronius incrementa la seva presència internacional

Redacció Interempreses29/12/2009

29 desembre 2009

El segment d'electrònica solar de Fronius s'ha dedicat per complet a la internacionalització al llarg de l'any 2009. En aquest sentit, aquest any s'han fundat ni més ni menys que tres delegacions a França, Txèquia i Espanya. A més, el nou responsable de vendes per a Europa Occidental, Franz Dietachmair, donarà suport a la divisió amb les seves experiències de molts anys en aquest camp en els seus futurs plans d'expansió.

A causa del creixement dels mercats i l'augment de la demanda, Fronius International GmbH segueix impulsant fortament la internacionalització. Amb l'objectiu d'intensificar i enfortir la col·laboració amb els socis i clients, la divisió d'electrònica solar de Fronius està ara present a París, Praga i Madrid. La delegació de suport i serveis a Itàlia es va fundar el 2008 i s'ha ampliat aquest any per convertir-la en una societat de distribució independent.

Però la seva activitat no queda allà i al llarg de 2010 la divisió d'electrònica solar de Fronius continuarà amb la seva estratègia d'internacionalització. Per a un òptim desenvolupament de mercat i per poder assegurar un servei i suport de primera qualitat s'han previst noves fundacions de filials a Austràlia, Gran Bretanya, a Suïssa ia Eslovàquia.

Des de l'empresa veuen clar que els avantatges d'una delegació nacional han de ser perceptibles, sobretot per als clients, mitjançant una possibilitat de reacció més ràpida del fabricant davant particularitats específiques del mercat nacional pel que fa a la distribució i la tecnologia de productes es refereix. Però també en les àrees de suport i servei, els equips d'experts nacionals podran assistir millor als clients in situ i proporcionar d'aquesta manera un servei amb l'habitual qualitat de primera classe de Fronius.

Franz Dietachmair, nou 'Regional Sales Manager' per a Europa Occidental...
Franz Dietachmair, nou 'Regional Sales Manager' per a Europa Occidental, donarà suport a la creixent internacionalització de l'empresa amb la seva llarga experiència en aquest mercat.

Així mateix, cal destacar que el nou responsable de vendes per a Europa Occidental recolzarà la creixent internacionalització. Nomenat a efectes de l'1 de setembre de 2009, Franz Dietachmair és el nou 'Regional Sales Manager' per a Europa Occidental i, al marge de la seva activitat comercial donarà suport a la divisió d'electrònica solar en els seus futurs plans d'expansió amb el seu know how internacional i les seves experiències de molts anys. Per Fronius International GmbH ha estat responsable el 2002 per la fundació de la delegació de tècnica de soldadura a Brighton, EUA, i també ha estat el gerent de Fronius USA LLC.

Inversor Fronius IG Plus, aprofitant cada raig de sol

La combinació de les sofisticades tecnologies en els equips de la sèrie Fronius IG Plus permet l'òptim aprofitament de cada raig de sol: el resultat són la màxima seguretat de rendiment, fiabilitat i versatilitat d'ús en combinació amb la màxima facilitat d'ús, amb qualsevol condició meteorològica.

Gràcies a la commutació automàtica del transformador s'assoleixen seguida tres puntes de rendiment. El resultat és un rendiment uniforme dins d'una ampla banda de tensió d'entrada.

El concepte MIX garanteix uns resultats òptims en marges de càrrega parcial i una vida útil màxima. En aquest sentit, hi ha diverses etapes de potència que es reparteixen el treball alternativament i en funció de les hores de servei.

El optimitzat programari del gestor de mòduls detecta de forma ràpida i fiable el MPP amb qualsevol tecnologia de cel i amb qualsevol temps, ja que només és possible treure el òptim de cada raig de sol quan un es troba sempre en el MPP. A més, el Fronius IG Plus és un dels equips amb el major rendiment en el mercat dels equips d'alta freqüència (HF).

Per altra banda, el Fronius IG Plus és compatible amb pràcticament qualsevol configuració de mòduls. Gràcies a l'àmplia banda de tensió d'entrada, la separació galvànica, així com l'opció de posada a terra disponible com a estàndard i el precís Tracking MPP, aquest inversor també resulta molt adequat per a mòduls de capa fina.

Tots els equips Fronius IG Plus tenen una robusta caixa de metall i resulten adequats per al muntatge en zones exteriors...
Tots els equips Fronius IG Plus tenen una robusta caixa de metall i resulten adequats per al muntatge en zones exteriors.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis