Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas desarrolla un tipo de envase que podría advertir de la caducidad del producto

Aimplas desenvolupa un tipus d'envàs que podria advertir de la caducitat del producte

03/11/2009

3 novembre 2009

L'envàs intel ligent avisarà als consumidors sobre el moment en què un aliment està caducat en detectar l '"estat real" del producte, segons ha explicat el responsable de la Línia de Negoci d'Envasos de l' Institut Tecnològic del Plàstic (Aimplas) , Sergio Jiménez.

Jiménez ha assegurat que els envasos intel ligents són els que "proporcionen informació al consumidor sobre el producte a través de canvis en el color de la seva etiqueta" i que poden requerir, per exemple, si s'ha trencat la cadena de fred durant la comercialització del producte o si l'aliment ha caducat.

Pel que fa al tipus de producte, els últims avenços estan relacionats amb els aliments preparats per consumir, segons ha afirmat Jiménez, que ha subratllat que els avenços estan orientats a millorar la conservació del producte i ampliar la seva vida útil, a través de la transmissió de substàncies des del envàs a l'aliment.

Jiménez ha afegit que aquestes tècniques podrien aplicar a tot tipus de productes després que s'hagi realitzat una investigació sobre els efectes que tenen en cada aliment, i que aquesta aplicació pot ser útil per a "productes peribles, com carns i plats preparats", ja que resulta interessant que poguessin augmentar la seva vida útil el major temps possible.

Respecte a la viabilitat d'implementar aquests avenços en el sector de l'envasat, Jiménez ha explicat que aquestes millores ja han estat provades en aliments i han funcionat, per la qual cosa ha pronosticat que alguns d'ells estaran en els supermercats en un termini d'entre dos i quatre anys.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis