Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimme, Itene y Redit organizan una jornada sobre innovación empresarial durante Inditec 2009

AIMME, ITENE i Redit organitzen una jornada sobre innovació empresarial durant Inditec 2009

30/10/2009

30 octubre 2009

L' Institut Tecnològic Metallmecànic (Aimme) i el Institut Tecnològic de l'Embalatge, Transport i Logística (ITENE) , han organitzat juntament amb la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (Redit) la jornada 'La innovació com a oportunitat empresarial: eines i palanques clau per al seu èxit en l'empresa. De la idea al projecte '.

L'esdeveniment, que tindrà lloc en el marc del 5è Congrés Internacional de Disseny, Tecnologies i Enginyeria de Producte, Inditec 09, tindrà lloc el proper dia 3 de novembre.

Durant la jornada s'abordaran qüestions com l'origen de la innovació empresarial, les plataformes tecnològiques espanyoles o les oportunitats de finançament a projectes d'R + D + i. En un pla més pràctic, es desenvoluparan diferents ponències orientades a transmetre diferents experiències d'èxit empresarial.

Inditec 09, patrocinat per Aimme i ITENE, tindrà lloc del 3 al 6 de novembre dins de la 3a edició de la Fira de Recerca, Desenvolupament i Innovació, IDINOVA 09.

El certamen mostrarà l'oferta de gairebé mig centenar de signatures de R + D + I i se celebrarà en paral lel a la 34 º edició dels certàmens FiMM-Maderalia amb l'oferta més completa de maquinària, eines per a la fusta i indústries proveïdores del sector fusta- moble.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico del Embalaje, Transporte y Logística - Itene
Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación Ficoba

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis