Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas y Aidima participan en un proyecto de etiquetado inteligente que sustituirá al código de barras

Aimplas i Aidima participen en un projecte d'etiquetatge intel ligent que substituirà al codi de barres

26/10/2009

26 octubre 2009

L' Institut Tecnològic del Plàstic (Aimplas) i l' Institut Tecnològic del Moble, Fusta, Embalatge i Afins (Aidima) participen en el desenvolupament del projecte 'Ètic-Auto', dirigit a millorar els sistemes de traçabilitat en les pimes del sector de components per l'automoció de la Comunitat Valenciana. El projecte té com a objectiu implantar un nou sistema d'etiquetatge intel ligent en els contenidors de plàstic utilitzats per al transport de mercaderies en el sector de l'automoció.

En un futur pròxim aquesta nova tecnologia substituirà els actuals codis de barres com a sistemes d'identificació, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Actualment, al sector d'automoció el cost dels contenidors de plàstic utilitzats per al transport de peces i components comporta un dels majors costos dins de la cadena de subministrament.

Aquest nou sistema permetrà emmagatzemar una gran quantitat d'informació que podrà ser transmesa a grans distàncies i ser recuperada de forma molt senzilla, mitjançant lectors especials. Així, les empreses podran realitzar un seguiment precís de la mercaderia en temps real i evitar possibles pèrdues o robatoris.

Ets etiquetes, basades en tecnologia d'identificació per radiofreqüència, compostes per un microxip amb memòria i una antena, permetran resoldre de forma senzilla problemes actuals amb què es troben les empreses d'automoció, com són la pèrdua d'informació i la poca fiabilitat de la mateixa, l'elevat cost en tasques d'identificació, verificació i inventari i incompatibilitat entre sistemes de codificació.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis