Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas organiza el I Seminario sobre envase plástico

Aimplas organitza el I Seminari sobre envàs plàstic

23/10/2009

23 octubre 2009

Aimplas organitzarà els propers dies 3 i 4 de novembre el I Seminari sobre Envàs Plàstic, on s'analitzaran els nous desenvolupaments en materials plàstics per a envasos i sistemes d'envasament.

Aquest seminari s'espera que assisteixin empreses de matèria primera, transformadors de plàstic i envasadors.

En aquesta trobada tècnic es donarà a conèixer el paper de les poliolefines, polipropilens, PA i poliolefines per a la fabricació d'envasos. A més, també s'analitzaran els copolímers poliolefines i el seu paper en films multicapa, el valor de la co-injecció en la fabricació d'envasos, els avenços en estructures multicapa per a l'optimització de gruixos en envasos, noves aplicacions de materials reciclats en envasos i aspectes clau per a una correcta selecció de materials en la indústria alimentària.

En el segon dia de seminari, es parlarà sobre aspectes clau per assegurar la funcionalitat dels envasos cosmètics, sobre vigilància tecnològica en envasos, l'EVAL / EVO per perllongar la vida útil i reduir l'impacte ambiental en el packaging i additius especials per al'aplicació en envasos.

Altres dels temes que es tractaran en el seminari seran els últims desenvolupaments en envasat en atmosfera modificada, novetats en envasos actius, les bosses de plàstic reutilitzables i la panoràmica actual dels materials biodegradables en l'envasament de productes.

Per finalitzar, es presentaran nous avenços per a la sostenibilitat d'envasos i embalatges, es donaran a conèixer les solucions presents i futures dels Ecoflex / Ecovies, els colorants biodegradables i els últims avenços en materials oxo-biodegradables.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis