Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor CNC 8065, una solución a la medida de las expectativas
Pavelló 3, estand G11

Fagor CNC 8065, una solució a la mida de les expectatives

Font: Fagor Automation07/09/2009

7 setembre 2009

Fagor Automation ha aconseguit combinar en el nou CNC 8065 la versatilitat i senzillesa del CNC 8055 amb la potència del CNC 8070. El CNC 8055, considerat històricament com a peça clau de la gamma de controls numèrics de Fagor Automation, és un veritable clàssic del sector i l'instrument ideal per fer front als canvis socials i empresarials que afecten el sector màquina-eina, un sector en el que, cada vegada més, els operaris de les màquines disposen de coneixements en programació més reduïts i, en moltes ocasions, tenen escassa experiència laboral.

Aquest CNC, amb sistema operatiu propietari, és utilitzat principalment pels fabricants de màquina-eina però també és molt apreciat en el sector del 'Retrofit', principalment en màquines de grans dimensions.

El seu llenguatge de programació conversacional, que no requereix de coneixements de programació ISO, el converteixen en un CNC ideal per mecanitzar tant peces unitàries, com produccions seriades. El llenguatge conversacional està adaptat a les característiques de treball de cada taller mitjançant pantalles i gràfics d'ajuda, que faciliten la programació de qualsevol peça, convertint aquesta en una tasca molt senzilla.

El CNC 8070, dirigit a màquines de més envergadura ja mecanitzats més complexos, està basat en plataforma PC, de fabricació pròpia, i manté totes les prestacions que són apreciades per l'operari en el CNC 8055, a més de disposar d'altres noves que són òptimes per treballar en màquines de 5 eixos, torns amb eix Y, mecanitzats per sectors com l'aeronàutic o l'energètic. Amb tot això s'aconsegueix una millor qualitat i un estalvi substancial en els temps de mecanitzat.

L'assoliment de Fagor Automation ha estat unir en un sol control numèric la versatilitat i senzillesa del CNC 8055 amb la potència del CNC 8070, aconseguint el nou producte, el CNC 8065, presentat en l'edició de la Emo de Milà.

El CNC 8065 és el primer d'última generació, dotat d'una facilitat de programació típica dels productes 'user friendly'
El CNC 8065 és el primer d'última generació, dotat d'una facilitat de programació típica dels productes 'user friendly'.

Aconseguir la millor síntesi entre dos models ja existents

El CNC 8065 representa la combinació de dos models, un repte gens fàcil si es té en compte que cada un dels CNC de partida són per si mateixos excel·lents en els seus corresponents sectors i perquè no ha resultat senzill agrupar el millor de cada un en un únic producte.

D'altra banda, per als usuaris i clients familiaritzats amb el CNC 8055, el nou CNC 8065 resultarà familiar, ja que disposa dels mateixos modes d'accés i maneig al que estan acostumats i, fins i tot, perquè està dotat d'un nivell de potència i capacitat de mecanitzat superior a l'anterior i equiparable als CNC de gamma més alta.

El CNC 8065 millora, igualment, la línia estètica del CNC 8070, que al seu dia ja va marcar un important salt qualitatiu. El seu nou aspecte, amb subjecció posterior, i el canvi de disseny en el seu monitor el converteixen en un CNC més modern. A més, la combinació de tota la potència i facilitat de maneig dels CNC Fagor converteix aquest nou CNC 8065 en el primer d'última generació, dotat d'una facilitat de programació típica dels productes 'user friendly'. El nou CNC està totalment adaptat a les noves exigències del mercat, manté tota la potencialitat que requereixen les màquines cada vegada més complexes i la facilitat de maneig que necessiten els nous operaris.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis