Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carl Zeiss organiza unas jornadas para enseñar su equipo de medición DuraMax

Carl Zeiss organitza unes jornades per ensenyar el seu equip de mesurament DuraMax

30/03/2009

30 març 2009

Durant els dies 25 i 26 de febrer, Carl Zeiss va oferir als seus clients de metrologia industrial unes jornades sobre la possibilitat d'aprofundir en la facilitat de mesurament que ofereix la seva eina DuraMax, que disposa del software Calypso.

Entre el més destacable de la DuraMax, hi ha la seva precisió garantida en un ampli rang de temperatures gràcies als seus materials aïllants contra influències tèrmiques i escales vitro-ceràmiques. El seu panell de control amb regulació de velocitat, el sistema de mesurament CNC, les manxes de protecció contra pols i brutícia, juntament amb el baix consum energètic i el sistema passiu d'amortiment de vibracions, fan de la DuraMax una màquina ideal per a qualsevol tipus de mesurament.

Entre el més destacable de la DuraMax...
Entre el més destacable de la DuraMax, hi ha la seva precisió garantida en un ampli rang de temperatures gràcies als seus materials aïllants contra influències tèrmiques i escales vitro-ceràmiques.
A tot això cal afegir una característica que DuraMax porta de sèrie: la sonda de 'scanning' i palpat punt a punt, que la fan encara més perfecta per a les funcions habituals que desenvolupa.

Pel que fa als seus rangs d'aplicació i grups clau, DuraMax substitueix els costosos i inflexibles calibres i instruments de comprovació manual. En aquest sentit, ofereix flexibilitat enfront a modificacions en les peces i en les diferents tasques de mesura, gràcies a que la programació en el seu programari Calypso està orientada als elements geomètrics a mesurar, la qual cosa permet crear plans de mesura de forma molt ràpida i senzilla.

Així mateix, DuraMax està ideada per al taller i l'àrea de producció com a substituta de calibres complexos. En no requerir laboratori de mesura, permet mesurar allà on es produeix i s'integra perfectament en l'entorn de producció amb una mesura més ràpida, precisa i fiable.

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis