Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Motores hidráulicos White Hydraulics, altas prestaciones para maquinaria pesada
Bondioli i Pavesi comercialitza aquests motors de la firma nord-americana

Motors hidràulics White Hydraulics, altes prestacions per a maquinària pesada

Redacció Interempreses27/02/2009

27 febrer 2009

Bondioli i Pavesi Ibèrica , empresa dedicada a la distribució, muntatge i transformació de components per a la fabricació de maquinària d'obres públiques i agrícola, comercialitza a Espanya els motors hidràulics de la signatura White Hydraulics, realitzats amb la més alta tecnologia i estàndards de qualitat.

De fet, el compromís de qualitat de White Hydraulics es fa present en totes les etapes de fabricació dels seus motors hidràulics, des de l'elecció dels seus proveïdors fins al lliurament del producte final.

I, preparats per operar en una gran quantitat d'aplicacions i mercats, entre ells es troba el sector de la construcció, on els motors White Hydraulics poden emprar-se tant en plataformes aèries com estenedores d'asfalt, 'buggies', bombes d'asfalt, carregadores compactes, rodets vibradors, rasadores de cadenes, retroexcavadores compactes, carretons elevadors, etc., a més de perforadores, excavadores, mescladores o plataformes transportadores de ciment.

Però els motors White Hydraulics també tenen la seva entrada al sector agrícola, amb aplicacions en maquinària tan variada com recolectores, rasclets, Despedregadora, alimentadors, ensitjats, retalladors de vinyedos, Ahoy, etc., Així com en el mercat de la jardineria i manteniment d'àrees verdes. Els seus motors poden trobar-se en compostadors, trituradores de fusta, tallagespes, desbrossadores, retroexcavadores compactes, polvoritzadors, entre d'altres. Fins i tot les màquines per a manutenció són susceptibles de millorar amb aquests motors, des carretons transportadores fins elevadors, plataformes aèries, grues, carregadores, etc., Així com les màquines utilitzades en la conservació de carreteres (com bombes de formigó, aplanadores, mescladora d'asfalt, màquines d'inspecció de ponts, motors de disc, projectores, etc.) o les relacionades amb el sector forestal (trituradores forestals, plomes de càrrega articulades, moledoras de soques, carregadores de llenya, entre d'altres).

I també poden usar-se en el sector naval, en transbordadors, cabestrants (winches), bombes d'aigua, transportadors, garfis, impulsors laterals de proa, carregadors, etc.

Amb disseny patentat

Roller Stator és la marca registrada per a denominar el disseny de rotor patentat de White Hydraulics. Situat al cor de tots els motors de la companyia, aquest revolucionari rotor fa dels motors White Hydraulics un punt ia part en el mercat dels motors hidràulics. Una de les seves característiques principals, a diferència d'altres models del mercat, és l'ús de corrons per als punts de contacte crítics. Tot i que alguns fabricants no incorporen rodets de sèrie en els seus motors, tots els models de White Hydraulics incorporen aquests rodets de sèrie, eliminant així les friccions per desplaçament, el que redueix la resistència i augmenta la vida útil del motor.

I una altra menys evident, però més important, característica que diferencia aquests motors de la resta del mercat rau en el perfil del rotor, dissenyat després d'un exhaustiu procés d'anàlisi i tests que va determinar que, petites modificacions en el perfil estàndard del rotor, permetien incrementar la vida i l'eficiència del motor.

Una solució per a cada necessitat

White Hydraulics compta amb una sèrie de motors les diferents característiques els permeten adaptar-se de la millor manera a les necessitats de parell i potència de cada aplicació.

La sèrie de motors WP (155) és l'alternativa més econòmica. Aquests motors estan pensats per a aplicacions mitjà-dures, que requereixin un alt parell en un model compacte, pensant en treballs industrials i mòbils, com equips de processament d'aliments, raspalls de neteja de vehicles, eines per a maquinària, equips agrícoles, escombradores, implements per minicarregadores, etc.

En el cas de la sèrie WR (255), aquests motors incorporen els últims avenços tecnològics per millorar el seu rendiment, eficiència i vida útil. Una de les seves característiques principals és la geometria optimitzada del Roller Stator. Una àmplia varietat de brides, eixos i desplaçaments (40 a 400 cc) permeten adaptar-se a les diferents necessitats d'aplicació.

Els motors de la sèrie WG (275,280) proporcionen un excepcionalment opció per a qualsevol aplicació mitjana on la càrrega radial pugui presentar una preocupació. El WG incorpora el corró patentat Stator que redueix la fricció i augmenta la vida de motor. Amb desplaçaments que van de 41-404 ccp, aquest motor és apropiat per a una àmplia varietat d'aplicacions.

La gamma WP està pensada per a aplicacions de mitjana i alta pressió, per a treballs industrials d'allò més variat
La gamma WP està pensada per a aplicacions de mitjana i alta pressió, per a treballs industrials d'allò més variat.
La sèrie HB (300) és el líder en la seva classe, oferint alta eficàcia i durabilitat. Disponible amb drenatge extern o intern, a l'interior del motor està un eix de transmissió robust que ofereix fins a un 30% més de capacitat de parell que els seus competidors. Això converteix els motors HB en l'opció idònia per a aplicacions que requereixen una eficàcia màxima en un funcionament continu.

D'altra banda, la família de motors WS (355) inclou models de 100-496 cc i pressions fins a 207 bar. Entre les principals aplicacions d'aquests models es troben el sector agrícola, implements per minicarregadores i altres treballs que requereixin un parell elevat sota determinades condicions.

La combinació d'una mida compacte, pes lleuger i eficàcia a baixa velocitat fan dels motors de la sèrie CE (400.420.430) el millor model de motor roda disponible. El plat de pressió-compensada permet a aquest motor mantenir tant l'eficàcies volumètriques com mecàniques altes en condicions normals de treball. Totes aquestes característiques unides fan que els motors CE siguin entre un 10-25% més lleuger i compactes que els seus competidors.

Els motors de la sèrie RE (500, 520, 530, 540), adequats per a un ampli rang d'aplicacions, estan dissenyats especialment per als treballs més exigents a alta pressió. En aquesta gamma, durant la posada en marxa, la pressió del motor fa doblar el disc sobre el rotor, el que millora de forma important la seva eficiència. En el moment en què la pressió disminueix, el disc retorna a la seva posició, deixant girar lliurement al rotor.

Els motors de la sèrie DR (600,620,630,640), a causa del sistema de drenatge dissenyat en aquesta sèrie, són una excel lent opció per a aplicacions mitjanes o amb freqüents inversions del sentit de gir. Disponible tant amb drenatge extern com intern. Amb desplaçaments des 204-748 cc, té com a principals aplicacions com a motors roda, escombradores, cabestrants, mescladores, etc.

L'aspecte més sorprenent de la sèrie DT (700, 710, 740) és el seu elevat parell i la seva grandària relativament petit. El motor DT és capaç d'assolir rendiment de parell comparables als seus competidors, però en un format més curt i lleuger. A més de la versió estàndard amb drenatge està disponible també amb drenatge intern.

Els motors D9 (800) són els més nous i més grans de les sèries de White Drive. Aquest model és capaç d'assolir potències comparables als motors de la competència, però amb una àmplia gamma de desplaçaments (256-1027 cc), eixos i connexions. Aquest model està dissenyat passa el seu ús amb drenatge, el qual redueix la pressió en les dependències i assegura una lubricació interna dels components, augmentat la seva vida útil.

Els motors de la gamma RE estan preparats per suportar una alta pressió de treball
Els motors de la gamma RE estan preparats per suportar una alta pressió de treball.

Empreses o entitats relacionades

Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis