Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a WNT Iberica Herramientas de precisión, S.L., en la Biemh 2008
Pavelló 4 • Stand I-39 J-40

WNT Iberica Eines de precisió, SL, en la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 de febrer de 2008

WNT Iberica Eines de precisió, SL exposa al seu estand al pavelló 4, estand I39-J40, el seu nou sistema de fresat HCF Highlight. Presenta també el programa complet per al fresat d'alt rendiment en alumini W-HPC i destaca el recobriment Tu 1005.

Nou sistema de fresat HCF HCF Highlight

El nou sistema de fresat de WNT Mastertool, HFC Highlight, ha estat especialment dissenyat per a obtenir una alta flexibilitat en les aplicacions i per minimitzar els esforços de tall i per tant el consum de potència de màquina.

Les aplicacions que permet aquest sistema són: planejat, fresat de ranures i plunging axial.

El disseny de la maduixa permet un fàcil muntatge de les plaquetes sense peces addicionals i un efectiu sistema de refrigeració interna.

Un nou disseny dels inserts amb talls positius i geometries optimitzades, permet una vida més alta, un tall més suau, un baix consum de potència, minimitza les vibracions i dóna una increïble estabilitat al procés.

Programa complet per al fresat d'alt rendiment en alumini W-HPC

Imagen
Amb aquest programa de maduixes, WNT presenta una gamma completa de fresat per als materials no fèrrics. Aquestes eines han estat dissenyades exclusivament per l'equip d'enginyeria de WNT per al fresat d'alt rendiment (HPC). El material base és de la qualitat K10F del Grup Ceratizit amb una alta tenacitat.

La geometria de les maduixes W-HPC, garanteix una òptima formació i evacuació de l'encenall i un tall molt suau en els materials d'aplicació permetent fer ranures de 1,5 vegades el diàmetre amb extremada facilitat i alts avenços.

Imagen

Recobriment Tu 1005

El programen W-HPC porta un recobriment multicapa de Crom i Zirconi que permet mecanitzar alumini de fins a 12 per cent de silici evitant el desgast prematur per abrasió i talls recrescuts.

Les propietats del recobriment:

  • Microduresa HV0, 5 = 2.800
  • Temperatura màxima d'aplicació: 600 ° C
  • Coeficient de fricció contra acer en sec: 0,4.
foto

Empreses o entitats relacionades

Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAMB24Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis