Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor Automation, S. Coop., en la Biemh 2008
Pavelló 6 • Estand B-57 / C-58

Fagor Automation, S. Coop., A la Biemh 2008

Redacció MU14/02/2008

14 febrer 2008

Fagor Automation presenta a la BIEMH, pavelló 6, estands B57-C58, diversos productes nous: el CNC Fagor 8070 remodelat tant per fora com per dins, el nou CNC Fagor 8070 per torns, l'encoder angular S 90000/1024-D90 i també presenta en exclusiva el visualitzador Innova 40i "Truevision" que pel seu disseny i prestacions és el Visualitzador Digital de Cotes més sofisticat del món. Així mateix, els visitants poden conèixer el Encoder Lineal Absolut Fagor. La novetat en aquesta edició és que Fagor Automation també ofereix diversos protocols de comunicació.

CNC Fagor 8070 per torns

Imagen
El CNC Fagor 8070 inclou la prestació Dindist, que permet distribuir el mecanitzat entre canals d'execució: Només cal programar el mecanitzat per a una única torreta. Posteriorment, una vegada activada la funció DINDIST, el mecanitzat es distribueix automàticament entre torretes sense necessitat de càlculs afegits, el que permet optimitzar i minimitzar de forma considerable els temps de mecanitzat.

A més, el Fagor 8070 explica una gran flexibilitat per a configurar la composició de la seva màquina, cinemàtiques específiques per mecanitzats amb els eixos "C", "I" i "B", sincronització de capçals i un ampli llistat de prestacions més.

Encoder Angular S 90000/1024-D90 de Fagor: dos encoders en un

Imagen
Els encoders angulars de Fagor ofereixen solucions ideals en aplicacions en què és crucial controlar una alta precisió angular. Fagor Automation ofereix dues sèries d'encoders angulars, el D90 i el D170, cadascuna d'elles ofereix moltes prestacions que ofereixen solucions a gran nombre d'aplicacions, tot això amb precisions des + / - 5 segons d'arc fins a + / - 1 segon d'arc.

La novetat en aquesta BIEMH és el llançament comercial d'un renovat encoder S90000/1024-D90 amb doble pista de comptatge l'aplicació és aplicable a Torns, per recompte de l'eix C més el del capçal, és a dir, dos comptatges en un.

Fagor 8070 explica una gran flexibilitat per a configurar la composició de la seva màquina

CNC Fagor 8070: alta fiabilitat i robustesa

Fagor Automation presenta a la BIEMH un CNC Fagor 8070 remodelat tant per fora com per dins: Els seus nous gràfics en 3D suporten mecanitzats en 5 eixos en fresadora i eix C entorn i simulen la màquina completa. Per dins, un nou maquinari més sòlid i la prestació FWBF (File Based Write Filter) que garanteix un sistema fiable i consistent, protegint al sistema d'atacs de virus i evitant la corrupció de fitxers davant talls de corrent elèctric o manipulacions indegudes.

La família de productes Fagor per a l'automatització de la seva màquina augmenta en nombre gràcies a la inclusió de nous motors: Nou motor d'eixos FKM de fins a 23/05 Nm de parell a rotor parat i un nou motor de capçal FM7 de fins a 60 kW de potència.

Imagen

El millor visualització del món: El "Truevision" de Fagor

Fagor Automation presenta en aquesta BIEMH, en exclusiva, el Visualitzador Innova 40i "Truevision", que pel seu disseny i prestacions és el Visualitzador Digital de Cotes més sofisticat del món.

Fàcil de manejar i absolutament fiable, representa un nou avenç tecnològic en els sistemes de mesurament i control per a màquina eina. Amb la seva exclusiva pantalla TFT a color es poden fer simulacions en 3D de la peça programada, amb una incomparable visió des de qualsevol angle, un salt qualitatiu pel que fa a les pantalles LCD existents en el mercat. El Visualitzador Innova 40i, que aprofita la tecnologia que Fagor incorpora als seus CNC's, pot personalitzar mitjançant paràmetre, per adaptar-se a Fresadores, Mandrinadores, Tornos, Rectificadores i Aplicacions Generals, per mostrar tant els gràfics d'ajuda com les prestacions corresponents a l'aplicació triada .

Imagen

Fagor Automation presenta, en exclusiva, el Visualitzador Innova 40i "Truevision", que és el Visualitzador Digital de Cotes més sofisticat del món

Encoder Lineal Absolut Fagor

El Encoder Lineal Absolut de Fagor proporciona una precisa, ràpida i directa forma d'obtenir la posició d'eixos, sense necessitat d'utilitzar referències de màquina.

Aquests encoders poden ser utilitzats per controlar instantàniament la posició dels eixos i, per tant, aconseguir operacions més eficients eliminant la necessitat de finals de carrera o marques de referència en les màquines.

El Encoder Lineal Absolut proporciona una precisa, ràpida i directa forma d'obtenir la posició d'eixos sense necessitat d'utilitzar referències de màquina

La novetat en aquesta BIEMH és que Fagor Automation ofereix diversos protocols de comunicació, per transmetre la posició i altres dades, compatibles amb els més importants fabricants mundials de CNCS, això vol dir que els encoders Absoluts de Fagor poden connectar-se a la major part de CNCS del mercat. El programari d'aquests encéders pot ser actualitzat i personalitzat utilitzant la connexió USB.

foto

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis