Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valencia acogerá en mayo el Primer Congreso de Diseño, Tecnologías e Ingeniería de Producto

València acollirà al maig el Primer Congrés de Disseny, Tecnologies i Enginyeria de Producte

27/03/2003

27 març 2003

L'exploració de noves vies de desenvolupament és sempre un procés arriscat en què el triomf serveix de demostració de les capacitats de creació i anàlisi dels que aconsegueixen la seva obstinació. Són ells els que millor poden transmetre la seva experiència i els seus coneixements, i són ells qui, del 7 al 9 de maig de 2003, participaran a València en el Primer Congrés de Disseny, Tecnologies i Enginyeria de Producte. Les jornades se celebraran de forma paral·lela a la primera edició de Protodesign, el primer certamen espanyol dedicat al procés que recull des del concepte a la producció.

Professionals reconeguts pel desenvolupament de solucions reeixides i innovadores dins dels seus respectius camps d'actuació, exposaran als congressistes quins són els processos que s'apliquen per poder desenvolupar-se amb agilitat i eficàcia dins d'un mercat i una indústria que compta amb la innovació i la competitivitat com a principals valors afegits.

A través de casos pràctics i definicions de processos, els assistents al congrés podran accedir a claus fonamentals per millorar el desenvolupament de producte, augmentar la capacitat de resposta enfront de la competència i millorar la capacitat d'innovació, objectius en els que el congrés coincideix amb Protodesign. La difusió de la cultura empresarial orientada a potenciar l'I + D + I i els processos de gestió integral són altres de les finalitats que persegueixen ambdues convocatòries.

Empreses del sector de l'automòbil, com Ford o SEAT, així com algun dels seus proveïdors, cas de Autoliv BKI, estaran presents. També ho farà Alstom, responsable, entre altres projectes, del desenvolupament de màquines i vagons per a trens d'alta velocitat, o Gamesa Eòlica, una de les firmes líders en la producció d'aerogeneradors. Protomold, Aimplas o Moldflow Iberia són algunes de les firmes especialitzades en el disseny i fabricació de motlles i prototips que concorreran al congrés.

No només les entitats privades estaran presents al congrés. Experts procedents de la Universitat Politècnica de València (UPV), l'Autonòmica de Barcelona (UAB) o la Jaume I de Castelló, donaran la seva visió de la realitat del procés de desenvolupament de productes. També ho faran representants d'alguns instituts tecnològics, entitats que destaquen en el panorama industrial espanyol per ser autèntics "motors" de la investigació i desenvolupament en creació i adaptació de noves tecnologies.

Estructurat en cinc àrees de contingut (materials, tecnologia de desenvolupament i mecanitzat de patrons i prototips, disseny, programari de disseny i desenvolupament industrial; i indústria auxiliar), el congrés es convertirà en punt de trobada entre professionals per fomentar el coneixement i intercanvi d'informació.

Antonio Ades, director gerent de Ford Espanya, presideix el comitè científic-tècnic d'aquest simposi

Per la seva banda la fira permetrà establir contactes per trobar solucions concretes a les necessitats de cada empresa. Del 7 al 9 de maig, Protodesign, ubicat al nivell 2 del pavelló 2 del recinte firal valencià, comptarà amb 3.000 metres quadrats bruts de superfície. Això el converteix en el primer i major punt de trobada entre les empreses de desenvolupament i producció. El saló coincideix amb la celebració de les fires Exporta, Gestiona, Solucion.es TIC i la sala d'inventors Geniapolis.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Gamesa
Societat Valenciana Fira València, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis