Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Equiper en Equiplast 2008

Equipar a Equiplast 2008

Redacció PU15/10/2008

15 octubre 2008

Equipe , empresa especialitzada en el tractament de les matèries primeres en sectors com la química, alimentària i especialment en el sector de tractament de materials plàstics i els seus fabricats, exposa a Equiplast les següents novetats:

Conjunt de deshumidificació multi-tremuja de Plastic Systems

Imagen
Es compon d'un deshumidificador D803MT amb pantalla tàctil i tres tremuges d'assecat H200, tot amb el sistema 'Visu'. Aquest sistema gestiona automàticament les temperatures i cabals d'aire per adaptar-se a la producció real d'aquest moment gràcies al control d'una sèrie de paràmetres que permeten saber els requeriments de producció.

Els seus principals avantatges són la reducció del consum energètic, no hi ha estrès del material tractat i s'allarguen notablement els intervals de manteniment.

L'equip pot ser dotat d'accessoris com a pantalla tàctil, dew point control, integració en sistemes de supervisió, etc.

Deshumidificador sobre carro DH80R amb tremuja H150 de Plastic Systems

Aquesta nova línia patentada DH-R (Honey Comp Rotor) de Plastic Systems de cicle continu es caracteritza per disposar d'un filtre rotatiu d'assecatge que permet treballar en procés / regeneració sense puntes de consum. El programari específic de fàcil maneig i la pantalla LCD permeten programar el material, la producció desitjada, i el valor de dew Point requerit (fins a -50 º). El DH-R s'adapta automàticament, permetent obtenir estalvis energètics superiors al 20 per cent respecte als seus homòlegs tradicionals de doble torre.

Les seves característiques i avantatges principals són el Dew Point regulable, estable i constant, la reducció del consum energètic i no tenen necessitat d'aigua ni aire comprimit.

Imagen
També exposen els perifèrics de la resta

les seves representades:

• Apex Robot: manipuladors de colades i robots de 3 eixos CNC.

• ASS Automation: accessoris de robòtica i construcció de mans d'aprehensió.

• Crizaf: cintes transportadores, separadors de colades i sistemes d'estocatge per pesatge o per comptat.

Central automàtica de distribució de Plastic Systems

Per a instal lacions d'alimentació centralitzada. Cada mòdul admet fins 31 materials i connexió de sortida fins a 32 màquines, però és ampliable afegint mòduls de forma molt senzilla.

Està gestionat per un PLC que a través d'una interfície s'integra en la instal lació d'alimentació Matrix, podent ser tot controlat des d'un sistema de Supervisió Plastic Systems. Una pantalla tàctil a color de 7'4 "completa l'equip.

No necessita gairebé manteniment, té unes dimensions molt compactes i la construcció per diàmetres de canonada de transport és a partir de 40 fins a 70 mm.

Imagen

Frigosystem, refrigeració i termoregulació

Model de la sèrie Raca Plus-Energy de 130 kW de potència de refrigeració (unes 112.000 kcal / h). La seva principal característica és l'ús del gas refrigerant ecològic R410a, que permet un alt rendiment en càrregues parcials amb un estalvi energètic certificat per Esser de fins a un 35 per cent respecte als seus homòlegs amb gas refrigerant R407c.

Aquesta és una màquina competitiva i de ràpida amortització gràcies al seu sistema de recuperació d'energia i al ventall tan ampli de temperatures de treball possibles.

foto

Empreses o entitats relacionades

Equiper, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis