Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arburg inaugura su nuevo centro tecnológico en Arganda del Rey (Madrid)
Alberga les oficines, magatzem, sala de formació i sala de demostracions

Arburg inaugura el seu nou centre tecnològic a Arganda del Rey (Madrid)

15/10/2008
Amb la presència dels màxims responsables de la central d' Arburg a Alemanya, Michael Hehlen i Renate Keinath, aquest fabricant alemany de màquines per a l'emmotllament per injecció va inaugurar el passat mes de setembre el seu nou centre tecnològic (Arburg Technology Centre - ATC) a Arganda del Rei (Madrid) amb la presentació de diverses màquines, davant 110 professionals del sector que durant dos dies van poder conèixer les màquines en detall.

15 octubre 2008

Redacció PU

A més del Centre Tecnològic en si, el que va captar l'atenció del públic van ser les presentacions especialitzades i la demostració d'una mostra de l'actual gamma de màquines de Arburg.

Tot va començar amb el tradicional tall de cinta per part de Michael Hehlen, Managing Partner & Managing director i portaveu del Grup Gestor, Renate Keinath, Managing Partner & Managing director de Recursos Humans, Stephan Doehler, Director de Vendes Europa i el director de la filial espanyola, Martin Cayre.

Michael Hehlen va subratllar la importància del mercat espanyol i ha assenyalat que, tot i la complicada situació econòmica, Arburg manté intactes les seves intencions d'invertir i de donar suport al mercat.

Les noves instal·lacions serviran per millorar les possibilitats de formació amb experts provinents de Lossburg, on s'ubica la central alemanya, i per continuar assessorant als clients en les diverses aplicacions i en projectes de cèl·lules de producció fetes a la mesura i amb un alt nivell d'automatització.

Segons va explicar, si Europa vol continuar sent competitiva la producció ha de ser rendible, s'ha de recórrer a mètodes de fabricació moderns, amb més automatització, per exemple. Renate Keinath, d'altra banda, va aprofitar la seva intervenció per agrair la seva tasca com a assessor en la construcció del nou edifici a Francisco Maier, anterior responsable de la filial espanyola, jubilat des de principis de 2008.

Martin Cayre, Renate Keinath, Michael Hehlen i Stephan Doehler (d'esquerra a dreta), en el tall de cinta
Martin Cayre, Renate Keinath, Michael Hehlen i Stephan Doehler (d'esquerra a dreta), en el tall de cinta.

Un edifici nou a l'estil Arburg

Les noves instal·lacions alberguen les oficines, un magatzem ben proveït de peces de recanvi i el més important en tots els ATC de Arburg: una sala de demostracions per a presentar en acció els últims equips de la seva gamma d'injectores.

La sala compta amb tres Allrounders preparades per modelar peces en condicions reals de producció. A més d'aquesta funció, el Centre Tecnològic es pot utilitzar perquè els clients facin proves o provin motlles nous, per exemple, o també perquè rebin assessorament pràctic al voltant de possibles problemes en el procés d'injecció. D'altra banda, perquè la formació sigui el més pràctica possible, la sala de formació està just al costat de l'MTC. Finalment, una qüestió de detall: la façana transparent de tot aquest edifici nou s'assembla a la de l'edifici a la seu central de Lossburg, potenciant així la identitat corporativa que Arburg vol projectar arreu del món.

Jornada de Portes Obertes

El segon dia dels actes de celebració d'aquesta inauguració va servir perquè els convidats aprofitessin la Jornada de Portes Obertes des de diversos punts de vista. Martín Cayre presentar l'actual situació del sector a Espanya i va parlar de la creixent importància de l'estalvi energètic a Espanya. També va fer una presentació un membre de Aimplas, que va parlar dels plàstics conductius.

Les màquines en exposició van ser una Allrounder 170 S, que va produir una micropeça, una Allrounder 470 A elèctrica amb motlle de 32 cavitats per a una peça mèdica d'alta velocitat i una Allrounder 320 C Golden Edition.

Martín Cayre es va mostrar especialment satisfet per la massiva presència de clients, tot i la crisi econòmica. "Després de conversar individualment amb molts dels assistents penso que la presentació del nou Centre Tecnològic ha estat un èxit per a mostrar les nostres capacitats i palpar l'estat real de la situació."

Fins a 110 professionals van assistir a les presentacions realitzades amb motiu de l'obertura del nou centre tecnològic
Fins a 110 professionals van assistir a les presentacions realitzades amb motiu de l'obertura del nou centre tecnològic.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Arburg, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis