Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Clariant Masterbatches mira hacia el futuro: diseño, seguridad y respeto por el medio ambiente
L'empresa participa a Equiplast 2008

Clariant masterbatch mira cap al futur: disseny, seguretat i respecte pel medi ambient

06/10/2008
Clariant Masterbatch Ibèrica aprofitarà la seva participació a la fira Equiplast per realitzar dues conferències sobre temes de màxim interès i actualitat en el sector plàstic: solucions i tendències en el packaging del futur, i l'impacte del nou reglament Reach per al sector transformador del plàstic.
Imagen

El fabricant de concentrats de color i additius aposta pel respecte pel medi ambient, presentant aquesta vegada al saló Equiplast, el seu nou mostrari de colors Remafin per film de poliolefines completament lliures de metalls pesants, i la gamma de masterbatch per coloració de polímers biodegradables, Renol Natur, ja presentada recentment a la K 2007.

Aprofitant la seva presència a la fira, Mari Cruz García, responsable del segment de mercat de Packaging a Clariant Masterbatch Ibèrica, donarà la seva visió dels requisits necessaris en els envasos i embalatges del futur, al mateix temps que presentarà, juntament amb les noves gammes esmentades , el revolucionari servei que Clariant masterbatch ofereix al disseny i la coloració de plàstics en el seu centre ColorWorks de Milà i en el recentment inaugurat Tech Center de Cergy, als voltants de París. Aquests centres ofereixen un servei integral als usuaris de marca i dissenyadors que permet realitzar tot el procés creatiu de qualsevol article plàstic acolorit, des de la fase de disseny, fins a l'elaboració de prototips en un temps rècord. En constant compromís amb el desenvolupament sostenible i la protecció de l'ésser humà i el medi ambient, Clariant Masterbatch Ibèrica ha dedicat des de fa anys molts recursos als aspectes relacionats amb la Seguretat de Producte, comptant amb especialistes en tota la legislació que afecta el sector plàstic : des de normatives específiques de sectors com l'automòbil, a les lleis aplicables per als articles en contacte amb aliments. La recent entrada en vigor del reglament Reach constitueix l'inici d'una nova era per a la indústria química europea. Clariant ha participat de manera activa en el consorci d'empreses col·laboradores en l'elaboració del reglament, i compta per tant amb experts en la matèria com Carlos Cifuentes, que serà el conferenciant encarregat de presentar les implicacions de Reach per a la cadena de subministrament del sector plàstic .

Jornades tècniques

El 21 d'octubre a les 12h a la Sala 4.4 del Centre de Convencions 4 de la Fira de Barcelona - Recinte Gran Via, es presentarà "Solucions i tendències en el packaging del futur", per M. Cruz García Application Support Packaging de Clariant Masterbatch Ibèrica.

El 23 d'octubre a les 12h, també a la Sala 4.4., Carlos Cifuentes, Product Safety Officer de Clariant Masterbatch Ibèrica, presentarà 'Reach, molt més que un Reglament - Visió del seu impacte en la transformació de plàstics'.

Per a més informació o per confirmar la seva assistència, escríbannos a InfoCMBI@Clariant.com.

foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis