Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kongskilde presenta su sistema Air Wash y Venturi
Present a Equiplast

Kongskilde presenta el seu sistema Air Wash i Venturi

Redacció PU02/10/2008
Kongskilde ha desenvolupat dos nous sistemes: un que combina el transport per aspiració i la neteja de materials plàstics triturats i un altre sistema venturi per al transport de retalls, productes de rebuig i tires en continu produïts en les indústries del paper, cartró i plàstic. Aquests sistemes es presenten en Equiplast 2008.

Nova tècnica per a la neteja en sec de materials plàstics triturats

La idea subjacent en el sistema Air Wash de Kongskilde és la d'assegurar una solució per a la combinació de transport i separació de lleugeres partícules, pols i impureses en materials plàstics triturats, granza plàstica i altres materials granulats.

El contingut de partícules lleugeres i de pols en la matèria primera sempre redueix l'ús d'aquest material i la qualitat dels productes acabats. Per aquest motiu, Kongskilde veu en l'Air Wash un sistema amb grans possibilitats. El nou sistema Air Wash està compost de components Kongskilde, com ara ventiladors, vàlvules rotatives, ciclons i canonada modular.

El Nou Air Wash està disponible com a solució modular, és possible la instal lació en un procés productiu existent. El transport del material fins a la unitat de neteja viatja a través d'un sistema de canonada modular, el disseny permet la seva adaptació a qualsevol solució en planta. El material que es transporti no passa a través del ventilador de transport per la qual cosa es redueix la producció addicional de pols i fins, al mateix temps que requereix d'un menor manteniment.

El sistema Air Wash d'Kongskilde consta de 3 models diferents. Aquests sistemes ofereixen capacitats de neteja des 200-900 kg per hora. Si es requereixen capacitats més elevades Kongskilde disposa també d'altres solucions.

La capacitat del sistema Air Wash és de fins a 3.000 m3 d'aire per hora. Això significa que l'aspiració efectuada directament des d'un molí ajudarà a refredar tant el molí com el material aspirat. Per aquest motiu, la tecnologia Air Wash ajuda al millor funcionament del procés.

Air Wash
Air Wash.

Transport en continu sense parts mòbils

El sistema venturi per al transport de retalls, productes de rebuig i tires en continu es caracteritza per transportar el material a través d'un conducte sense cap obstrucció o parts mecàniques en moviment.

La part essencial del sistema és la seva venturi ITF amb connexió a diàmetres de conducte de 160 o 200 mm, el que ofereix una elevada capacitat per a l'extracció de, per exemple, tires en continu en talladores i rebobinadores.

Atès que no existeixen superfícies perforades en el sistema, les partícules del producte transportat no poden bloquejar cap zona interior del sistema. De la mateixa manera, l'absència d'elements mòbils elimina el risc de trenat o embús en el flux del material. Per tot això, el sistema resulta molt adequat per al seu ús amb materials lleugers de baix gruix que tinguin tendència a bloquejar els retorns d'aire amb parts perforades.

Per aconseguir el cabal òptim de transport, el sistema pot combinar-se amb les gammes de ventiladors Multiair o TRL. El ventilador crea el cabal d'aire per l'augment de pressió a la cambra que envolta la venturi ITF. En cert punt, l'aire passa a través d'un petit estrenyiment cap a la sortida del venturi, produint llavors una aspiració al llarg de tota la línia de transport.

El diàmetre interior del venturi és el mateix que el diàmetre del conducte de transport. No obstant això, el conducte de sortida del venturi és de major diàmetre per donar cabuda al major cabal existent al costat de sortida del venturi.

Aquest sistema està dissenyat sense retorn d'aire, de manera que el ventilador no augmenta la temperatura de l'aire de transport. Amb això, a més, el cabal d'aire que ha de separar-se del material transportat en el separador d'aire-material serà més gran que els sistemes que utilitzen el retorn de l'aire.

El ventilador i el venturi es posen a prop del punt de descàrrega del sistema. Això fa que l'entrada del material en el sistema sigui més fàcil i que no requereixi de cap sistema d'alimentació. El material és simplement aspirat a través d'un o diversos conductes i transportat a través del venturi fins a un punt de descàrrega.

Venturi
Venturi.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis