Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centrotécnica presenta las novedades de Toshiba Machine, Boy, Dega, Moditec, Italtech , Industrial Frigo y Helios Oktomat
Centrotécnica

Centrotécnica presenta les novetats de Toshiba Machine, Boy, Degà, Moditec, Italtech, Industrial Frigo i Helios Oktomat

Redacció PU02/10/2008
En CT Servei - Centrotecnica es dediquen des de fa més de 30 anys a la comercialització i prestació de servei post venda de maquinària i equipament perifèric per a la indústria de transformació de plàstic per injecció, extrusió, termoconformat i bufat. Representant de diverses marques nacionals i internacionals, presenta a Equiplast 2008 les novetats de Toshiba Machine, Boy, Degà, Moditec, Italtech, Industrial Frigo i Helios Oktomat.

Toshiba Machine

Toshiba Machine presenta la seva tercera generació d'injectores elèctriques EC NII que destaquen pel baixíssim consum energètic aconseguit, de fins al 80 per cent. Però el principal estalvi no és com podria imaginar-se l'estalvi energètic, sinó sobretot el descens pràcticament a zero del cost de manteniment. La dràstica reducció d'elements mecànics en les injectores elèctriques Toshiba Machine i l'eliminació d'hidràulica i els seus components, no només elimina aquesta necessitat de manteniment, sinó que és la base de la fiabilitat i absència de temps de màquina aturada per manteniment preventiu i correctiu. Un exemple és una de les primeres unitats d'injectora Toshiba Machine de la sèrie EC NII de tercera generació, amb 160 t de força de tancament, porta actualment més de 16 milions de cops, a un cicle per sota dels 3 segons sense necessitat d'intervenció tècnica.

Imagen

Boy

Caracteritzades per les seves reduïdes dimensions, àmplies cotes de treball, precisió, fiabilitat i alta tecnologia, les màquines Boy incorporen actualment, com a novetat, el revolucionari sistema de control Proca Alpha, que ve a millorar-qualitats d'aquestes petites injectores. El seu aspecte exterior ha estat perfeccionat equipant-lo amb un visualitzador tàctil de 15 polzades. Totes les operacions i impostacions es realitzen a través d'aquesta pantalla tàctil, ja que s'ha renunciat totalment a les tradicionals tecles per a la introducció de les dades.

A Equiplast es presenta un model per microinjecció: la Boy 12 A proveïda d'un motlle amb tres cavitats, es fabrica un micro boixa de pes unitari de tan sols 0,014 g de LCP / PA en un cicle de 3 segons. Aquesta màquina d'alta precisió, especialment dissenyada per a un funcionament continu, té en el seu equipament la unitat de plastificació de 14 mm. Amb aquesta, el temps de permanència del material queda reduït, permetent així l'ús d'un major nombre de granulats estàndard.

També es mostra el Sobremoldeo completament automàtic i inserits en una Boy 55 VV amb un sistema d'automatització modular i compacte, instal·lat a propi la carcassa de la màquina per estalviar espai (total espai necessari és de 3,3 m² aproximadament). El plat inferior fix en el grup de tancament resulta ser una solució molt avantatjosa per a aquest tipus d'aplicació.

Boy 55 VV
Boy 55 VV.

Celler

La firma Italiana Degà presenta al certamen la més àmplia gamma d'equipament perifèric per a la indústria del plàstic amb equips d'alimentació centralitzada, sistemes d'alimentació pneumàtica i mecànica, assecadors, deshumidificadors, dosificadors volumètrics i gravimètrics, mono i multiestació, temperadors de motlle, cintes transportadores, classificadors de peces, sitges mescladors, molins, punyents, sitges d'emmagatzematge i diversos sistemes d'automatització.

Celler ADG 1
Celler ADG 1.

Helios Oktomat

El sistema Oktomat que Centrotécnica presenta a Equiplast suposa una revolució en el tractament i descàrrega de materials, i s'ha dissenyat per al buidatge de Octavines i Big Bags de forma totalment automàtica, de manera simple i efectiva, sense necessitat de reposicionar manualment la llança d'aspiració; aconseguint un buidatge total, sense perill de succió del film intern del Octavín o de la borsa de BigBag, sent útil tant per al material en grànul com el triturat o pols.

El sistema Oktomat permet guanyar temps en la gestió dels materials, oblidar-se de problemes de funcionament i subministrament, i reduir la necessitat de personal dedicat a aquesta tasca i ocupa poc espai físic.

Helios Oktomat
Helios Oktomat.

Industrial Frigo

Presenta les revolucionàries bateries de refredament a intercanvi directe aire / aigua BRW / HP. El principal avantatge d'aquests equips és el funcionament en circuit tancat, el que permet refredar aigua a temperatura ambient, i la opció tecnològica i ecològica a les torres evaporació; permetent un notable estalvi energètic, ràpida amortització de la inversió, cap necessitat de manteniment i una vida il limitada de l'equip. La particular concepció tècnica de les bateries de refredament d'Industrial Frigo, ha portat a aplicar a la sèrie BRW / HP solucions com ara un augment del cabal d'aigua en circulació, així com del flux d'aire de refredament.

Imagen

Italtech

Italtech presenta amb la sèrie Impetus, l'alternativa a un sector tan exigent com és el dels productors de packaging i components de precisió amb altes produccions i cicles ràpids. Un dels principals handicaps del sector en els temps actuals, és el consum energètic. Italtech ha desenvolupat una gamma de màquines el consum energètic és molt reduït, el que ha suposat una revolució en aquest camp. La total superposició de moviments, moviments harmònics, silenciosos i d'elevada precisió de la genollera; l'alta dinàmica de la injecció amb velocitats de 1000 mm / s; s'aconsegueixen mitjançant un sistema hidràulic optimitzat, que garanteix la màxima estabilitat dels paràmetres, repetibilitat i elevades prestacions amb una despesa d'energia mínim.

Imagen

Moditec

Amb només 0,25 metres quadrats d'espai ocupat a terra, la quarta part d'un palet, el triturador Moditec Goliat Plus 1 MV de nova generació, permet, amb una boca / càmera de trituració de 228 x 172 mm, situar-se a peu de màquina i reciclar en línia tant colades com ocasionals peces defectuoses, de forma directa i pràctica, totalment silenciosa i sense degradar el material gràcies a la particular tecnologia de Modietc de trituració a baixes RPM. I no només no ocupa espai el triturador, sinó que la potència instal lada de tan sols 1,5 kW repercuteix en un notable estalvi energètic, 3 vegades per sota de molins convencionals d'alta velocitat. La principal novetat prové de la nova ubicació en posició vertical del motor de l'equip, que a través d'un reductor a 90 º transmet el moviment a baixa velocitat i alt parell a l'eix de trituració, on les fulles de tall previ i els rodets dentats, produeixen un triturat sempre regular, exempt de pols i no degradat, que permet fins i tot augmentar el percentatge de material triturat amb el verge. El tractament dels components de la cambra de trituració permeten treballar materials abrasius carregats, com a PA + FV, sense requerir manteniment ni ajust durant mesos de treball intensiu, ja que gairebé no existeix desgast.

foto

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    15/10/2024

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis