Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alboex presenta sus nuevos periféricos en Equiplast
Perifèries de Hellweg, Tool Temp i Labotek

Alboex presenta els seus nous perifèrics a Equiplast

Redacció PU02/10/2008
La signatura Alboex , dedicada a la comercialització d'aparells perifèrics de la indústria transformadora del plàstic, exposarà en Equiplast els següents productes:

Molins Hellweg

Molins trituradors fabricats íntegrament a Alemanya, amb tall tipus tisora, insonorització, separació de pols i extracció de triturat. Les potències que disposen van des 0,75 kW a 75 kW i obertures de boca des de 100 x100 mm fins 1000 x 600 mm i disposen també de molins de baixes revolucions. D'una banda la firma alemanya Hellweg, fabrica molins trituradors des grandària laboratori amb motor de 0,5 kW fins a unitats de grans dimensions amb motor fins a 75 kW. Hellweg fabrica rotors massissos que pel seu disseny i pes augmenten la força de gir i en conseqüència s'aconsegueix una major producció. Els molins Hellweg disposen de les més avançada tecnologia, el tall tipus tisora, versions reforçades per a materials abrasius, insonoritzacions, una bona obertura de tremuja o tamís, per a una fàcil neteja i un triturat regular lliure de pols.

Imagen

Tool Temp

Temperadors i refrigeradors fabricats a Suïssa amb una àmplia gamma que passa pels temperadors d'aigua i oli amb potències de 3 i 9 kW fins a 48 kW, tant en aigua com en oli, aparells per a aigua a pressió, així com unitats especials per fosa injectada i capacitats de refrigeració des 20.000-100.000 Kcal / h.

Durant la present edició d'Equiplast 2008, Alboex presenta part de la gamma de temperadors i refrigeradors Tool Temp, a més d'exposar el nou model TT 180de baix cost.

Aquest model ha sortit al comprant com a competència als aparells orientals. Amb una qualitat igual que el model TT 188, ofereix una qualitat suïssa amb un regulador microprocessador de temperatura idèntic a la resta de la gamma i que porta incorporat de sèrie les interfícies analògics 0-5V, 0-10V i 4-20mA.

La bomba es manté en bronze i disposa d'un manòmetre per a la pressió, inclou també l'ompliment automàtic d'aigua, el control de nivell, termòstat de seguretat i alarma en cas d'error. Tots els components en contacte amb l'aigua estan fabricats en acer inoxidable o bronze. Es tracta d'una unitat industrial, sòlida i construïda per a una llarga vida.

Queden exclosos en aquest model, el buidatge automàtic, el dispositiu anti-fuites i el control de cabal mínim.

Labotek

És un especialista en transport, dosificat, barreja i assecat de matèria primera i recuperat. També disposen de sistemes centralitzats amb sistema de control de potència de bufadors, sistema d'un sol cable 'Aisi', basat en sistemes Siemens que són d'accés lliure al mercat.

La representada de Alboex, la firma danesa Labotek ha tret al mercat un sistema de filtre autonetejable polivalent. Generalment és instal lat en centrals de transport i assecat, però també pot instal·lar a la sortida de molí o en qualsevol punt en el que vulgui eliminar la pols. Aquest filtre consisteix en una carcassa que conté els elements filtrants. Aquests varien en quantitat i forma, depenent del tipus de pols i l'aplicació. Aquests filtres disposen d'una superfície d'1 a 47 metres cuadradaos i poden acceptar un volum d'aire de 60-4500 m3 / h.

foto

Empreses o entitats relacionades

Alboex Periféricos, S.L.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis