Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann Battenfeld expone en Equiplast más de 50 productos de equipamiento auxiliar
Pavelló 6, estands D-429 i D-425

Wittmann Battenfeld exposa a Equiplast més de 50 productes d'equipament auxiliar

Redacció PU01/10/2008
La presentació de Wittmann a la fira Equiplast té com a tema central 'Tot d'un sol proveïdor' i exposa més d'una àmplia representació de les màquines injectores Battenfeld més de 50 productes d'equipament auxiliar de la seva gamma de productes. Wittmann presenta molts equips nous per als seus cinc grups de productes clau: robots i sistemes d'automatització, etiquetatge en motlle i disseny de motlles, refrigeració i calefacció de motlles, molins, equipament per a la manipulació de materials i la seva nova família de productes: mescladores gravimètriques .

Els productes són presentats en diverses cèl·lules de treball per demostrar solucions perifèriques d'equipament completes al voltant de màquines de processament, així com en sis àrees específiques de productes amb introduccions innovadores de nous productes de cada grup:

Mescladores gravimètriques

Després de la recent adquisició de la línia de productes per a la mescla i el transport M-Tek de l'empresa Mould-Tek, Wittmann es troba ara en disposició d'oferir una línia de productes superior i precisa per a la mescla gravimètrica amb rendiments de 130-5000 kg / h. Les noves mescladores de Wittmann destaquen pel seu procés de barreja en 3 nivells patentat, amb el qual s'obté la barreja més precisa i uniforme per a cada lot. Aquesta tecnologia, anomenada RTLS (Real Time Live Scale - Balança Directa a temps real), està basada en temps d'obertura progressivament menors de les vàlvules de dosificació per permetre la barreja precisa de cada lot. Gràcies a la compensació contínua de les diferents característiques de flux dels grànuls de plàstic amb algorismes de programari adaptables, es pot utilitzar una sola vàlvula estàndard d'alta precisió per a materials verges, recuperats i pols.

A la Equiplast, es presenta la mescladora de la sèrie Gravimax GMX 1 amb 130 kg / hi la GMX 3 amb 340 kg / h de rendiment.

Imagen

Robots i sistemes d'automatització

En la gamma de productes robots i sistemes d'automatització, Wittmann presenta quatre nous productes innovadors:

Els robots de la sèrie 7 són mostrats amb la nova Teachbox R7.2 que inclou una pantalla gràfica SVGA amb una resolució de 800x600 píxels i port USB. El port USB permet l'emmagatzematge i la gestió d'un nombre il limitat de programes d'ensenyament en llapis de memòria externs. A més, la targeta de memòria flash interna ofereix espai d'emmagatzematge addicional quan no hi ha connectat un llapis de memòria. Les funcions bàsiques de la Teachbox R7.2 no han canviat i són totalment compatibles amb els controls de la generació CNC6.2 i R7.

A més, es presentarà el robot W711 amb una càrrega útil de 5 kg, així com el robot W753 amb una càrrega útil de 75 kg i combinacions d'eixos A / C servoaccionadas, juntament amb el reconeixement automàtic de EOAT (End-Of-Arm- tooling - Eines finals de mà d'aprehensió) utilitzant la tecnologia RFID.

Etiquetatge en motlle

Wittmann presenta un nou sistema d'etiquetatge en motlle (IML) per a la producció de recipients i tapes rodones en un motlle de pisos 2 +2. Amb un temps de cicle total de 4,7 segons, el sistema retira simultàniament les peces acabades i insereix dues etiquetes diferents (una en un mandril i l'altra en pla) en les cavitats respectives. L'automatització està basada en el concepte modular d'alt rendiment del robot d'entrada lateral W727 i és subministrada juntament amb un motlle de pisos desenvolupat per Wittmann. El sistema està funcionant en una màquina d'emmotllament per injecció Demag de la sèrie El-Exis 200.

Refrigeració i calefacció de motlles

El grup de productes de Controladors de Temperatura de Motlles es presenta amb la nova sèrie Tempra Plus C en versió de sistema obert amb aigua de 90 º C, així com sistemes pressuritzats amb aigua a 140 º C i 160 º C per unitats de zona única i dual. Les característiques estàndard inclouen: manera detenció de fugues, purga il limitada dels canals de refrigeració abans dels canvis de motlles i monitorització permanent de la temperatura de retorn. Les opcions inclouen diversos interfícies per a màquines de processament, així com monitorització de pressió i flux per aconseguir un control òptim de la temperatura i del procés.

La línia de controladors de temperatura de Wittmann es completa amb les econòmiques unitats Tempra Primus i Tempra Basic, el controlador de temperatura Tempra Direct 120 amb refrigeració directa i la unitat d'oli Tempra Plus 250 per a aplicacions d'altes temperatures.

Sistemes de manipulació de materials

El més destacat de la presentació del grup de productes per a la manipulació de materials de Wittann és el sistema central totalment integrat operat pel nou sistema de control M7.2. Tots els components connectats al sistema central a l'estand, l'assecador en bateria Drymax, diverses mides de tremuges d'assecat intel ligents Silmax, una estació d'acoblament amb distribuïdors de codificació elèctrica, així com una gamma de diferents mides i variacions dels alimentadors de buit Feedmax, són operats i controlats a través del sistema de control d'alt nivell M7.2. La integració completa dels diversos components permet una visualització estandarditzada i centralitzada de tots els modes d'operació, així com la presentació de condicions d'alarma d'alt nivell del sistema.

Molins i trituradors

En el grup de producte Molins i trituradors, Wittmann presenta un important nombre de novetats, des del triturador sense reixeta de la sèrie Summe fins al molí convencional de la sèrie Mas i MC.

La família de trituradors de baixa velocitat sense reixeta ha estat ampliada amb la incorporació del model Minor 2. Aquest model nou està proveït de dues fulles trencadores i 3 seccions de talladores de rodet de secció trapezoïdal en el rotor. La càmera de tall té unes dimensions de 240 mm x 249 mm (9.4 "x 09/08") i representa la millor opció per colades de dimensions grans o peces petites.

La línia de trituradors sense reixeta ha estat ampliada amb el model Summe JD8-3, amb una càmera de tall de 588 mm x 530 mm (23.1 "x 20/08"). El triturador Summe JD8-3 està equipat amb un tercer eix sobre de la cambra de tall per garantir la introducció adequada de peces que seran compactades per les fulles i les talladores en el rotor.

Ambdues novetats en el programa Summe ofereixen els mateixos avantatges que la resta d'equips sense reixeta de Wittmann: funcionament amb reduït nivell de soroll i mida de partícula uniforme amb mínima presència de pols, desgast reduït a règims baixos de rotor de 27 rpm i manipulació i neteja senzilles.

La sèrie MC de molins centrals inclouran la incorporació del nou equip MC 46 60 amb una càmera de tall de 460 mm x 600 mm (18.1 "x 23/06"). Aquesta unitat estarà exposada amb alimentació amb cinta transportadora i funcionament de rotor per al reciclatge optimitzat d'ampolles PET i altres components d'emmotllament per bufat. La tremuja del molí pot ajustar-se a una àmplia varietat de mètodes d'alimentació (per exemple manual, per robot o cinta transportadora).

Wittmann Battenfeld amb els seus nous equips d'alta velocitat TM Xpress

En una TM Xpress 160/1350 amb 160 t de força de tancament, es mostra la fabricació en PP d'una caixa de mantega. L'equip d'etiquetatge IML de Wittmann registra la introducció d'etiquetes 'Butterfly', així com la recollida i el dipòsit de peces. El motlle procedeix de la filial de Wittmann a França, especialitzada en el procés IML.
La nova sèrie TM Xpress ja està disponible en un rang de força de tancament de 160-450 t.
En una màquina de la sèrie HM 110/350 amb 110 t. de força de tancament, es mostra la producció d'una caixa apilades de PP, combinada amb un robot W711 per retirar i dipositar les peces modelades. Es produeix amb un motlle de l'empresa Hasco.
La fabricació d'una maneta de porta d'automòbil de PA mitjançant la tècnica d'injecció de gas Airmould es presenta en una màquina de la sèrie HM 400/3400 amb 400 t de força de tancament.
El motlle és de l'empresa Riku d'Alemanya. Un robot Wittmann W833 s'encarrega de recollir i dipositar les peces.
La sèrie hidràulica HM garanteix la màxima precisió, la millor accessibilitat i una longitud especialment reduïda. A més, ofereix un enorme espai per al muntatge de motlles i una gran distància entre columnes, dins de la seva classe segons la força de tancament.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis