Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arburg presenta tecnologías relevantes en la Equiplast 2008
Pavelló 4, estand C339

Arburg presenta tecnologies rellevants en la Equiplast 2008

01/10/2008
A la fira Equiplast 2008, que tindrà lloc a Barcelona del 20 al 2008.10.24, Arburg exposa en el seu estand C339, pavelló 4 una mostra representativa del seu programa de productes. Representatives són la Allrounder A amb eficiència energètica i una aplicació de paret fina i cicle ràpid, la Allrounder 370 S hidràulica universal integrada en una cel de fabricació complexa i també la rendible Allrounder 720 S hidràulica de la sèrie Golden Edition amb una exigent aplicació tècnica.

"La Equiplast és la fira més important del sector del plàstic a la península ibèrica" comenta Martin Cayre, cap de la filial de Arburg per a Espanya i Portugal. "Per tant presentem tres màquines i aplicacions innovadores que s'adapten perfectament als requeriments dels mercats espanyol i portuguès".

Allrounder 420 A: ràpida, precisa i amb eficiència energètica

Arburg ha definit com un dels seus objectius empresarials per al 2008 el tracte eficient de l'energia i l'ha focalitzat en una iniciativa global anomenada WEficiencia energètica Allround ". L'objectiu no és només fabricar les Allrounder i la tecnologia completa Arburg amb el menor consum d'energia possible. L'empresa vol contribuir no només amb els seus productes sinó també amb el seu Know-how que els seus clients redueixin de forma eficient el consum d'energia. Conseqüentment ARBURG presenta a la Equiplast 2008 a Barcelona una màquina elèctrica Allrounder 420 A, distingida amb l'etiqueta d'eficiència energètica "I_" de Arburg.

WDado que l'interès dels nostres clients per les màquines elèctriques creix i el sector de l'embalatge és cada vegada més fort, presentem la fabricació de vasos en una màquina elèctrica ", explica Martín Cayre. La màquina de cicle ràpid Allrounder 420 A 1000-400 disposa de 420 mm de llum entre columnes, 1.000 kN de força de tancament i una unitat d'injecció 400. Equipada amb un motlle de dues cavitats injectarà gots de polipropilè en un temps de cicle de només 2 segons. El pes d'injectada per a tots dos gots és de 16,8 grams. La màquina disposa, a més d'un filtre de tancament d'agulla accionada reumàtiques, d'expulsor electromecànic per a un desemmotllament de la peça ràpid. Amb aquest equipament la Allrounder A es mostra òptimament preparada per a uns cicles de producció de peces de paret fina ràpids i reproduïbles amb una alta precisió.

Imagen

Cel de fabricació complexa en una Allrounder 370 S

"El camp de l'automatització adquirirà en el futur una creixent importància i significat entre els nostres clients d'Espanya i Portugal", assegura el cap de filial molt satisfet per poder mostrar a Barcelona una màquina adequada. Amb la fabricació totalment automàtica d'uns cotxes de joguina Arburg demostra clarament en la Equiplast la flexibilitat de les seves màquines i sistemes de robot així com la capacitat del seu departament de projectes que desenvolupa, realitza i posa en marxa instal·lacions específiques per a clients.

A la Allrounder 370 S hidràulica amb 600 kN de força de tancament i una unitat d'injecció 170 es fabricarà un Buggy l'eix metàl·lic es sobreinyectará amb plàstic. Per això la màquina d'injecció treballa amb un sistema de robot Arburg d'intervenció vertical MULTILIFT V el comandament està completament integrat en el pilotatge Selogica de la màquina. La complexa arpa del sistema de robot s'encarrega de la col·locació de l'eix metàl·lic, la recollida de l'abeurador i de la peça i del posterior muntatge del cotxe de joguina. Els eixos metàl·lics es preparen i separen mitjançant un sistema vibrador. L'arpa agafa dos eixos i els posa en el motlle després de la recollida de les peces acabades. En un temps de cicle de 30 segons es sobreinyectan en un sol pas de fabricació dues rodes i simultàniament es fabriquen el xassís i el sostre. A continuació l'arpa agafa l'abeurador i les quatre peces individuals del Buggy. Després llençar per beure el sistema de robot es dirigeix a la taula de muntatge on el cotxe de joguina es engalzadors i finalment el diposita sobre una rampa.

Imagen

Allrounder Golden Edition rendible

"Com la màquina amb més èxit en el nostre mercat natural no podia faltar a la Equiplast una Allrounder Golden Edition", comenta Martin Cayre. "Amb la màquina 720 S Golden Edition amb 3.000 KN de força de tancament Arburg presenta no només l'exitosa sèrie sinó també una representant de les màquines grans Arburg. La producció d'una tapa d'inhalador amb dues frontisses film demostra la capacitat de les màquines de la sèrie Golden Edition en el camp d'aplicacions tècniques.

Aquesta rendible sèrie hidràulica combina la més moderna tecnologia de màquina amb una atractiva relació preu rendiment. Es compon de nou Allrounder amb combinacions fixes d'unitat de tancament i unitat d'injecció. Com totes les Allrounder es produeixen exclusivament a la fàbrica central de Arburg a Lossburg, Alemanya.

Empreses o entitats relacionades

Arburg, S.A.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis