Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Negri Bossi muestra sus soluciones en Equiplast 2008

Negri Bossi mostra les seves solucions a Equiplast 2008

09/09/2008
"Noves solucions per al futur". Amb aquest eslògan es prepara Equiplast 2008, la fira internacional dedicada a la indústria plàstica i de la goma, que tindrà lloc els dies 20 al 24 d'octubre pròxim. En escena, els processos industrials de transformació d'aquests materials, les màquines i components. En aquest camp, el Grup Sacmi ha fet i està fent escola en el món, desenvolupant al peu de la lletra el citat eslògan: noves solucions per al futur; innovar per competir.
En l'esmentada fira serà present Negri Bossi , societat del Grup Sacmi, especialitzat en el desenvolupament, producció, venda i assistència tècnica de màquines d'injecció per a materials plàstics. En el seu estand situat al Pavelló 4, Nivell 0, Estand C326, mostrarà una cèl·lula automàtica de producció, formada per una màquina model VH 1200 amb sistema integrat de model, manipulació, desbarbat, tall de la bugada i col·locació d'inserits en el motlle
La màquina, dotada d'un sistema de tancament hidràulic de dos plats, és el model més petit, pel que fa a força de tancament, de l'exitosa tecnologia proposada per Negri Bossi amb la sèrie BiPower. Disponible entre les 1.200 i les 7.000 t, totes les màquines d'aquesta sèrie disposen, a més del sistema de tancament de dos plats, d'un sistema de bloqueig sobre les columnes, integrat en el plat mòbil. La VH 1200, com la resta de màquines de la mateixa sèrie, està dotada d'un sistema CANbus de connexió entre els diversos elements i de motor elèctric per a la plastificació, un element fonamental per a l'estalvi energètic. Són de destacar l'elevada modularitat i flexibilitat d'utilització, que, conjuntament amb la possibilitat de conjugar la màquina amb les solucions d'automatització de Sacmi, fan de la VH 1200 una eina ideal per a, entre altres, la indústria de l'automòbil.
Imagen
Negri Bossi exposarà a Barcelona la conjunció entre la VH 1200 i un robot antropomòrfic KR-150 de Gaiotto Automation, especialista del Grup Sacmi en els temes de manipulació automàtica de peces. La integració amb els sistemes de tall de la bugada i desbarbat de la peça, faciliten una solució ideal per a aquelles empreses que no volen únicament una màquina sinó la solució total al procés de fabricació d'un producte.
Igualment Negri Bossi presentarà una línia integrada d'emmotllament per injecció i control de qualitat en línia, que gaudeix d'un sistema desenvolupat pel Centre de Recerca Avançada del Grup Sacmi. Concretament es tracta d'una màquina model VE 210, de la nova sèrie Canbel Xarxa Devil, d'accionament totalment elèctric, amb un robot Negri Bossi de la Sèrie FLASH, model S 200 i un sistema de visió NIR en línia amb la màquina. Per demostració de la utilitat del conjunt, es presentarà un cas pràctic modelant una lent d'un far de motocicleta i demostrant que és possible efectuar un control de qualitat no només en termes de característiques dimensionals i qualitat estètica, sinó també de la resposta de la peça modelada a les exigències d'utilització de la mateixa, amb la detecció d'eventuals anomalies del polímer gràcies a la verificació per absorció de freqüències específiques de l'espectre NIR.
Equiplast serà també una important vitrina per a la marca OIMA, també del Grup Sacmi, firma especialitzada en la fabricació de màquines d'injecció especials per al sector del packaging. En exposició una màquina model KP 220, de la nova sèrie Stratos KP, desenvolupada de forma específica per a aquest tipus d'aplicacions. Es podrà contemplar la fabricació de taps amb precinte, per a aigua mineral, produïts amb HDPE. Com a principals avantatges, a més del molt elevat rendiment de producció, s'ha d'esmentar el baix consum energètic en comparació amb les solucions tradicionals, a causa de l'aplicació d'un motor "High Torque" Siemens, per l'accionament de la plastificació.
Cal destacar així mateix del projecte Stratos KP, les excel·lències del sistema hidràulic de nova concepció i l'àmplia flexibilitat del nou control ECO NT III, que permeten optimitzar les prestacions i el consum, en funció de la tipologia del modelatge. Completen aquest marc les noves resistències ceràmiques aïllades, l'innovador perfil de l'eix i la geometria ampliada del grup de tancament.
Imagen
Finalment BM Biraghi exposarà una màquina vertical que funciona gaudint de la tecnologia del buit. A més de les màquines per a la injecció de materials termoplàstics, termoestables, goma i silicona, la sèrie "Síntesi PV" ha nascut de manera específica per a l'emmotllament de peces amb inserts, per a materials termoplàstics i també termoestables, goma o LSR (silicona).
Dotades d'un grup de tancament vertical, mentre que el grup d'injecció pot ser també vertical, com la màquina presentada a la fira, o horitzontal, la sèrie PV es caracteritza per la particular disposició del plat mòbil guiat per quatre columnes, prevista en funció de la comoditat d'utilització gràcies a l'ampli espai disponible sobre la taula rotativa. Dos petits cilindres permeten el moviment veloç del plat, mentre que dos cilindres majors s'ocupen, seqüencialment, del tancament, amb pressurització controlada a través de la bomba principal. Cal destacar la flexibilitat respecte al posicionament dels inserts i l'extracció de les peces modelades, afavorida per l'extractor hidràulic, l'actuació pot sobreposar-se a altres moviments de la màquina, i la total accessibilitat a les diferents parts de la màquina per facilitar la integració d'automatismes i sistemes auxiliars.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Negri Bossi, S.A.U.
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridIndustry LIVEFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis