Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Battenfeld Extrusionstechnik sigue innovando para los mercados en crecimiento
L'empresa se sent en la millor posició possible per afrontar l'alentiment econòmic en els propers anys

Battenfeld Extrusionstechnik segueix innovant per als mercats en creixement

Redacció PU17/07/2008
Després de dos anys de conjuntura Battenfeld Extrusionstechnik GmbH s'enfronta a una situació de clara alentiment del mercat. El constructor de màquines de Bad Oeynhausen se sent preparat per afrontar aquesta evolució i el seu director general Wolfgang Studenica afirma que la seva empresa està ben equipada per al futur: "Continuarem despuntant en els mercats en creixement mitjançant les nostres solucions de màquines innovadores."

Entre 2005 i 2007 els mercats de línies per a pel lícules i plaques, així com les instal·lacions per tubs i perfils créixer aproximadament un 30 per cent. "El fet que Battenfeld Extrusionstechnik pogués créixer en aquest període de manera desproporcionada, demostra que les mesures de reestructuració que abordem fa cinc anys van ser correctes i reeixides", assenyala Studenica amb satisfacció. Després d'una clara disminució de les capacitats de producció mundials en tots els sectors de l'extrusió, espera ara una situació d'alentiment i fins i tot de recessió en alguns sectors: "Pensem que, després del pic dels anys 2006/2007, el mercat global de les instal·lacions d'extrusió es reduirà aquest any i el proper entre un 10 i un 12 per cent. Serà un retrocés considerable, però part d'un nivell alt ".

En el mercat en auge de pel lícules per envàs i embalatge destinades a termoconformat, Battenfeld Extrusionstechnik és un dels líders tecnològics...
En el mercat en auge de pel lícules per envàs i embalatge destinades a termoconformat, Battenfeld Extrusionstechnik és un dels líders tecnològics.
Battenfeld Extrusionstechnik ofereix un ampli programa de productes per a pràcticament tots els àmbits de la producció de semielaborats. Especialitzada en línies completes, que eviten als clients tots els problemes de connexions i que els ofereix solucions en què tots els equips estan perfectament coordinats, l'empresa se sent en la millor posició possible per afrontar les exigències dels propers anys. Wolfgang Studenica espera poder compensar el retrocés en el sector de l'extrusió de perfils, que serà el més afectat amb una caiguda del 20 per cent, amb el creixement en els mercats de tubs i pel lícules per a envasos i embalatges.
L'any de la seva fundació, el 1980, les empreses Thyssen Plastikmaschinen, Plastik Industrie (ambdues a Bad Oeynhausen) i Walter Goerke GmbH, situada en Kempen, es van fusionar per crear Battenfeld Extrusionstechnik. Ja en aquella època l'empresa comptava amb 280 empleats i aconseguia una facturació de 25 milions de marcs alemanys.

Dins el Grup SMS, al qual Battenfeld Extrusionstechnik pertanyia des de 1980, l'empresa funcionava com una empresa independent, igual que el fabricant del mateix nom de màquines per a l'emmotllament per injecció amb plantes en Meinerzhagen / Kottingbrunn i el subministrador americà de línies de pel lícula plana i bufada Battenfeld Gloucester Co, Inc Tampoc va canviar res en aquesta forma de treballar quan, l'any 2000, SMS va comprar Cincinnati Extrusió GmbH, situada a Viena. Battenfeld Extrusionstechnik ha adquirit en els últims 65 anys una enorme competència per a la indústria transformadora de plàstics.

Battenfeld Extrusionstechnik és líder mundial en el mercat en creixement de línies per a grans tubs fins a 2.000 mm
Battenfeld Extrusionstechnik és líder mundial en el mercat en creixement de línies per a grans tubs fins a 2.000 mm.
Battenfeld Extrusionstechnik està especialitzat en línies per a la producció de tubs de grans dimensions, amb una quota de mercat d'aproximadament un 70 per cent. El mercat total de línies per a l'extrusió de tubs romandrà pràcticament estable, perquè no existeix un mitjà millor que els tubs de plàstic per regar plantes, transportar aigua potable i realitzar desguassos.

Amb els seus extrusores d'alta velocitat i una configuració especial de les línies per a la transformació directa de PET, Battenfeld Extrusionstechnik és un dels líders tecnològics en el mercat en auge de les pel lícules per a envasos i embalatges destinats al termoconformat. Wolfgang Studenica diu al respecte: "Estic convençut que en els propers anys creixerem amb beneficis amb els nostres propis mitjans i que podrem afrontar l'actual situació de retrocés del mercat mitjançant les nostres solucions competents."

En el mercat en auge de pel lícules per envàs i embalatge destinades a termoconformat, Battenfeld Extrusionstechnik és un dels líders tecnològics.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis