Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann presenta sus nuevos dosificadores gravimétricos y sus molinos y trituradores
Novetats Wittmann

Wittmann presenta els seus nous dosificadors gravimètrics i els seus molins i trituradors

Redacció PU18/06/2008
Wittmann ha aconseguit gràcies a la seva constant política de desenvolupament introduir la seva nova línia de mescladors gravimètrics amb un sistema de dosificació única en el mercat, i en el grup de producte 'Molins i trituradors,' Wittmann presentarà un important nombre de novetats, des del triturador sense reixeta de la sèrie Summe fins al molí convencional de la sèrie Mas i MC.

Dosificadors

Els dosificadors Gravimax ofereixen una tecnologia RTLS 'Real Time Live Scale' (pes en temps real) que permet pesar en cada lot els diferents components aconseguint així la quantitat desitjada de forma precisa i constant.
Aquesta tecnologia utilitzada per Wittmann és completament diferent pel que fa als sistemes habituals existents en el mercat, els quals treballen amb temps fixos durant el procés de dosificació i, només durant el següent cicle realitzen una correcció dels temps per a cada un dels components.
Per tal de complir amb les més altes exigències de la tecnologia RTLS, els dosificadors Gravimax estan equipats amb una electrònica ràpida i d'alta qualitat, que realitza el mesurament més exacta possible de les cèl lules de pesatge. Gràcies al seu control mitjançant pantalla tàctil ofereix un gran avantatge addicional ja que permet un accés fàcil i senzill a les seves diverses funcions.
El seu mètode de mesura en 3 passos permet una alimentació més precisa i exacta lot a lot. Això és possible utilitzant impulsos d'alimentació progressivament més petits fins a arribar al pes desitjat. Només és utilitzat un únic tipus de vàlvula estàndard d'alta precisió per a la dosificació de material en gransa, triturat o pols.
La gamma de dosificadors Gravimax va des del model més petit, el GMX 14 amb un rendiment de 130 kg / hi 4 components, fins al GMX 27 amb un rendiment de 5.000 kg / hi 8 components. Aquesta àmplia gamma d'equips pot cobrir tots els requisits de la dosificació gravimètrica que s'acostumen a trobar en el mercat.
El programari disposa d'un protocol de comunicació obert que pot ser utilitzat per qualsevol usuari HMI i qualsevol programa d'adquisició de dades. (Ethernet o sense fils requerides).
Els usuaris poden recuperar i guardar tots els lots i informació d'alarmes de múltiples mescladors amb una simple connexió d'Ethernet.
Wittmann, amb els seus 9 plantes de fabricació, ofereix a les indústries processadores de plàstics de tot el món una completa i innovadora tecnologia d'automatització i equips auxiliars que van des de cèl lules de treball autònomes a sistemes de control totalment centralitzat. Els productes inclouen robots, reguladors de cabal d'aigua, controladors de temperatura, molins, deshumidificadors, mescladors gravimètrics, dosificadors color, alimentadors individuals, alimentació centralitzada i premses d'injecció i sistemes IML amb motlles integrats.

3 fases de dosificació
3 fases de dosificació.

Molins i trituradors

La família de trituradors de baixa velocitat sense reixeta ha estat ampliada amb la incorporació del model Minor 2. Aquest model nou està proveït de 2 fulles trencadores i 3 seccions de talladores de corró de secció trapezoïdal en el rotor. La càmera de tall té unes dimensions de 240 mm x 249 mm (9.4 "x 09/08") i representa la millor opció per colades de dimensions més grans o peces petites.
La línia de trituradors sense reixeta ha estat ampliada amb el model Summe JD8-3, amb una càmera de tall de 588 mm x 530 mm (23.1 "x 20/08"). El triturador Summe JD8-3 està equipat amb un tercer eix sobre de la càmera de tall per a garantir la introducció adequada de peces que seran compactades per les fulles i les talladores en el rotor.
Totes dues novetats en el programa Summe ofereixen els mateixos avantatges que la resta d'equips sense reixeta de Wittmann: funcionament amb reduït nivell de soroll i mida de partícula uniforme amb mínima presència de pols, desgast reduït a règims baixos de rotor de 27 rpm i manipulació i neteja senzilles.
La sèrie MC de molins centrals inclouran la incorporació del nou equip MC 46 60 amb una càmera de tall de 460 mm x 600 mm (18.1 "x 23/06"). Aquesta unitat estarà exposada amb alimentació amb cinta transportadora i funcionament de rotor per al reciclatge optimitzat d'ampolles PET i altres components d'emmotllament per bufat. La tremuja del molí pot ajustar a una àmplia varietat de mètodes d'alimentació (per exemple manual, per robot o cinta transportadora).

Gravimax: sèrie 50, model 56
Gravimax: sèrie 50, model 56.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis