Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a VWR International Eurolab se instala en el Parc Tecnológic del Vallès, de la mano de Tasinsa

VWR International Eurolab s'instal • la al Parc Tecnològic del Vallès, de la mà de Tasinsa

12/03/2008

12 març 2008

La consultora immobiliària Tasinsa ha assessorat a la multinacional del sector laboratoris, VWR International Eurolab, en l'arrendament de la seva nova seu corporativa al Parc Tecnològic del Vallès.

Fruit de l'operació, la companyia ha llogat un edifici mixt més 2 mòduls de l'edifici contigu i de similars característiques, per tal d'unificar per traslladar la seva seu corporativa, actualment situada al polígon Merck Mollet del Vallès. Tots dos immobles, propietat d'un fons d'inversió, sumen un total de 1.397 metres quadrats, el que suposa una ampliació de superfície respecte als seus actuals instal·lacions.

Tasinsa ha intermediat entre la propietat...
Tasinsa ha intermediat entre la propietat, un fons d'inversió i la multinacional VWR en l'adquisició de la seva nova seu al Parc Tecnològic del Vallès (Barcelona).

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) està orientat a ubicar empreses i organismes que desenvolupin la seva activitat basades en el coneixement, i un dels seus objectius convertir-se en una plataforma de llançament de nous projectes empresarials de contingut tecnològic i fomentar l'acostament de les empreses a les fonts de coneixement d'Espanya.

El PTV s'aplica per la promoció de la innovació i la generació de sinergies entre empreses i institucions d'entorn tecnològic i de recerca, de manera que les empreses industrials ubicades al PTV han de tenir un departament d'Investigació i Desenvolupament. En l'actualitat hi ha instal al voltant de 165 empreses, com per exemple; ABT Enginyeria i Consultoria Mediambiental, Atotech Espanya, Clarion Spain, Correus i Telègrafs, Dakel Informàtica, Dentaid, Diode Espanya, Eurotherm Espanya, Fagor Automation Catalunya, Frances Micron Espanya, Fuji electric GMBH, GE Healthcare Europe GMBH, Laboratoris Lacer, Metso Automation Espanya, Natura Bissé International, Pierre Fabre Ibérica, SITEL, Sistemes Electrònics, Zobele Espanya.

El Parc es troba a la comarca natural del Vallès i forma part d'una aglomeració urbana amb més de tres milions d'habitants en què es troben universitats i serveis tecnològics. Té una situació privilegiada i compta molt ben comunicat, parades de metro i ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, bones comunicacions amb l'Aeroport del Prat internacional i el Port de Barcelona, així com i està dotat d'una infraestructura viària que l'enllaça per autopista amb tot Espanya i la resta d'Europa.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis