Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CNC Fagor 8070 presente en la Emo 2007

El CNC Fagor 8070 present a la Emo 2007

20/07/2007

20 juliol 2007

Fagor Automation exposa en el seu estand (pavelló 25, estand F09) el control numèric d'última generació 8070.

El CNC Fagor 8070 sintetitza totes les tecnologies d'última generació i 35 anys d'experiència en el món de l'automatització. Es tracta d'un control numèric robust i fàcil de manejar, que conté totes les prestacions que requereixen les màquines.

La seva flexibilitat a l'hora de configurar la composició de la màquina permet adaptar-se i governar des de fresadores i torns senzills fins a màquines de major nivell tecnològic, com torns de diverses torretes, diversos capçals, diferents canals d'execució, etc., Així com màquines combinades que permeten realitzar operacions de fresat i tornejat en la mateixa màquina. A més, admet cinemàtiques paral·leles, capçals esfèrics, octogonals i angulars, taules giratòries i la combinació de capçals basculants i taules giratòries.

Imagen
Per aconseguir un rendiment màxim i més durador de la màquina el CNC Fagor 8070 disposa de filtres que eliminen les oscil·lacions degudes a les freqüències pròpies de la màquina, evitant que afectin negativament el mecanitzat i reduint l'estrès del sistema mecànic. Així mateix, el seu control d'acceleració i jerk suavitza els canvis de trajectòria, fa que pateixi menys la mecànica i allarga la vida dels components de la màquina.

Per satisfer les exigències de mecanitzat que requereix el mercat, el CNC Fagor 8070 disposa d'algorismes específics per a la mecanització d'alta velocitat. Aquests algorismes permeten optimitzar la mecanització aconseguint velocitats de tall superiors, contorns més suaus, millor qualitat superficial i major precisió, reproduint més fidelment la superfície programada. Aquesta precisió òptima ve recolzada pel Sistema Fagor que vigila i corregeix la posició cada 250 μs.

El molest mecanitzat en plans inclinats, que requeria deixar anar i calçar la peça, s'ha convertit, amb el CNC Fagor 8070, en una senzilla operació. Només cal orientar l'eina, manual o automàticament, i, després de definir el pla inclinat, fer tot tipus de mecanitzats (caixeres, girs, etc.) Sense necessitat de calçar la peça, amb el consegüent estalvi en temps i augment de productivitat que això comporta. En el mecanitzat de superfícies esfèriques la funció RTCP (Rotation Tool Center Point) millora l'acabat de la peça ja que va canviant l'orientació de l'eina per poder mantenir-la, en tot moment, perpendicular a la superfície de mecanitzat.

Però si d'alguna cosa destaca aquest control numèric és de la seva alta fiabilitat. El seu disc d'estat sòlid, immune a vibracions, evita la pèrdua de dades. Les millores implementades en les últimes versions de programari, com la utilització de mecanismes de protecció davant escriptures de disc, garanteixen un sistema fiable i consistent protegint davant atacs de virus, manipulacions incorrectes i d'apagats o caigudes brusques de xarxa.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis