Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barberán presenta en Ligna 2007 sus novedades

Barberán presenta a Ligna 2007 les seves novetats

16/07/2007

16 juliol 2007

Màquina impressora KB2: un dels models que Barberán presentarà en Ligna
Màquina impressora KB2: un dels models que Barberán presentarà en Ligna.
L'empresa catalana Barberán participarà a la fira internacional per a la indústria de la fusta Ligna 2007, que enguany se celebrarà entre el 14 i el 18 de maig a Hannover (Alemanya), amb un estand de 1000 metres quadrats, en què exhibirà més de 50 màquines, totes elles connectades, ajustades i llistes per fer demostracions a tots clients que ho desitgin.

En el sector de recobriment, Barberán presentarà el nou sistema doble per a l'alimentació de xapa, així com una línia per fabricar cantoneres i una nova màquina talladora de perfils per a altes velocitats, basada simplement en un carro i un únic full de serra per fer talls de capçal i cua, separacions i talls a mida. També comptarà amb una línia per al recobriment de laterals de calaix a altes velocitats i els nous models de talladores de bobines.

L'estand disposarà també d'una zona dedicada a la laminació, on s'exposarà la laminadora-posformada Speed Press, que s'aplica sobre superfície i cants de panells d'aglomerat, laminat de baixa pressió CPL utilitzant cues termofusible, i una línia automàtica per a la fabricació de portes atambores amb farcit de niu d'abella.

En el sector d'envernissament, Barberán posarà en funcionament un procés complet per l'imprès i envernissat de taulers per a parquet d'alta resistència. Al mateix temps, es realitzaran demostracions d'acabat per a moble sobre taulers recoberts amb xapa de fusta natural o MDF imprès.

A més, exhibirà, per primera vegada, una màquina impressora industrial per panells, tipus 'Inkjet'. A la mateixa zona es podran veure funcionant unes línies per l'acabat de panells amb xapa de fusta, on s'utilitzarà un tipus especial de cua termofusible PUR per tapar els porus de la superfície del panell. Així mateix, presentarà les prestacions del seu nou robot d'envernissament sistema rotatiu.

32 anys en Ligna

El 1975, l'empresa Barberán, amb seu a la localitat de Castelldefels (Barcelona), va participar per primera vegada en Ligna, on es van instal·lar en un estand d'aproximadament 50 metres quadrats tres màquines sense connectar: una netejadora a raspalls, una envernissada amb rodet de goma i un transport. El 2006, 31 anys després, la direcció de l'empresa organitzadora, Hannover Messe AG, va premiar Barberán amb un trofeu com a reconeixement i apreciació, després de tants anys de col·laboració.

Empreses o entitats relacionades

Barberán, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    17/10/2024

  • Newsletter Metal

    15/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis