Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bequinor organiza una jornada sobre la "Aplicación práctica de Atex en la industria química, farmacéutica y energética"

BEQUINOR organitza una jornada sobre la "Aplicació pràctica de Atex en la indústria química, farmacèutica i energètica"

09/08/2007

9 agost 2007

BEQUINOR organitza trobades i jornades tècniques, posa en marxa comissions tècniques i de treball i proporciona informació i suport tècnic a les empreses. Entre aquestes jornades cal destacar la que celebrarà el 18 de setembre al Palau de Congressos de Fira de Barcelona titulada "Aplicació pràctica de Atex en la indústria química, farmacèutica i energètica".

L'objectiu de la jornada és abordar el tema de la presència en la indústria de Atmosferes Explosives, una realitat que s'ha de tractar amb la corresponent prudència. Amb l'entrada en vigor de les conegudes com directives Atex: Atex 137, transposada a l'ordenament jurídic espanyol a través del RD 681/2003 sobre la protecció de la salut i la seguretat dels treballadors exposats als riscos derivats d'atmosferes explosives en el lloc de treball i Atex 100, transposada a l'ordenament jurídic espanyol a través del RD 400/1996 equips i sistemes de protecció previstos per al seu ús en atmosferes potencialment explosives, s'han redactat nombrosos documents sobre la protecció contra explosions. En ells s'ha analitzat el risc de nombrosos processos industrials, el que ens dóna una excusa excepcional per reunir a alguns dels experts més importants del nostre país i compartir amb ells les nostres inquietuds i per què no? unir un criteri comú de seguretat que ens permeti avançar més en la seguretat del nostre procés industrial. L'elecció dels sectors químic, farmacèutic i energètic és clara, no perquè tinguin més risc que un altre sector, sinó per la seva avantatge en matèria de seguretat.

En la jornada participaran empreses de consultoria Atex i de protecció contra explosions com són:
Inburex, Electrostática.net, Ineris, Sadim, SGS Tecnos, Bectel, Amalthea, Dimpex, Riera Nadeu, LPG Prevenció i Protecció d'Explosions.

Més informació en aquest enllaç .

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Normalización de bienes de equipo y Seguridad Industrial
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Riera Nadeu, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis