Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carboneras Internacional en Maquitec 2007
Novetats i productes

Carboneres Internacional a Maquitec 2007

13/03/2007
Aprofitant el certamen Maquitec 2007, la signatura Carboneras Internacional fa pública la seva relació tècnic-comercial amb l'empresa italiana Mat SrL, per a l'exportació i distribució dels seus productes en el mercat espanyol.
Mate és una empresa italiana, fundada el 1955, especialitzada en la construcció de premses mecàniques excèntriques, amb estructura de coll de cigne i doble muntant. Entre els models estàndard amb l'estructura de coll de cigne que la companyia fabrica, destaquen els models de 45-63 - 100 - 125-160 - 200 i 250 Tn de capacitat, mentre que en estructura de doble muntant amb una biela, podem destacar els models de 80-125 - 160-200 - 250 i 350 Tn de capacitat. L'estructura de les premses és del tipus monobloc de xapa d'acer electrosoldada i estabilitzada, amb una simulació gràfica prèvia que ha servit per preveure les condicions de treball més desfavorables. L'accionament de les premses és de doble reducció, amb dentat helicoïdal ample. Tot el grup de reducció treballa en càrter tancat banyat en oli. El pinyó i la roda són d'acer al carboni amb el tallat de dents helicoïdal i temperats per inducció. El cigonyal és d'acer aliat al crom níquel molibdè (F-127) bonificat, de gran tenacitat i resistència. Treballa sobre coixinets de rodets, mentre que en el seu suport intermedi treballa sobre suports de bronze altament dimensionats.
Imagen

Corredera i guies

La corredora està construïda amb fosa especial d'acer. Ve equipada amb 8 llargues guies de lliscament regulables que estan sempre en contacte amb tots els valors de carrera. Les guies de lliscament són de bronze. Això és molt important per garantir un perfecte paral·lelisme entre la taula i la corredissa fins i tot en les condicions més desfavorables. Està motoritzada elèctricament obtinguda amb un sistema de cargol sense fi - roda helicoïdal accionada per un reductor amb motor autofrenant que actua sobre el sistema d'articulació de la biela. Lectura de posicionament al desè de mil·límetre (0,1 mm) indicat en el corresponent visor, amb final de carrera elèctric en els extrems de la regulació. El pes de la corredora, de la biela, la part mòbil del encuny i totes les parts dotades de moviment altern estan equilibrades per cilindres pneumàtics. La possibilitat de regular la pressió de l'aire permet equilibrar tots els pesos en moviment reduint així al mínim el consum dels òrgans de transmissió. La premsa està equipada amb una electrovàlvula de seguretat de doble cos, amb flux creuat, que permet l'atur immediat de la corredora en cas d'avaria en un dels dos cossos electropneumàtics.

Les premses estan equipades amb dos tambors, un per la línia que alimenta el grup embragatge-fre i el segon per a garantir la compensació de l'aire comprimit dels cilindres compensadors. Un presostat garanteix l'aturada de la màquina en el cas que es produeixi una caiguda de pressió de la línia.

Tots els models de premses estan equipats amb un dispositiu hidràulic de sobrecàrrega tarable basat en l'aplicació d'un cilindre hidràulic que interposa una capa d'oli en pressió entre el peu de la biela i la corredissa. Quan es detecta una càrrega excessiva l'oli és expulsat immediatament de la càmera del cilindre i el pistó és capaç de recórrer una cursa en buit de 20 mm (o valor diferent en cas que necessari).

En superar en un 10 per cent el valor nominal d'esforç, seleccionat prèviament, la màquina s'atura en el punt mort superior. Amb la presència de la capa d'oli que ha actuat com fusible, hem protegit el encuny i el mecanisme de la premsa.

Hi ha la possibilitat d'equipar les premses amb un sistema d'alentiment de la corredora, que ens permet alentir l'aproximació al PMI però mantenint constant la força nominal. Totes les premsa Mate estan dissenyades de manera que garanteixen un òptim nivell de seguretat en qualsevol condició de treball.

Empreses o entitats relacionades

Carboneras Internacional

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis