Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Buenas perspectivas para la Resale 2007

Bones perspectives per a la Resale 2007

16/03/2007

16 març 2007

La 13a edició de la fira de màquines de segona mà més important del món, del 18 al 20 d'abril de 2007 a Karlsruhe, compta ja amb molt bones dades. En vista de la bona situació de les inscripcions per Resale 2007, els organitzadors compten de nou amb més de 500 expositors i al voltant de 10.000 visitants de més de 100 països. També extremadament positius hi ha els expositors de Resale i importants associacions cooperadores, com l'Associació Alemanya de Comerç Exterior (BDEx), l'Associació Alemanya de Majoristes de Màquines i Eines (FDM) i l'Associació Europea de Comerciants de Màquines-Eines (EAMTM) , que posen de relleu la gran demanda internacional que s'ha manifestat ja en les xifres d'aquest any: el 70 per cent dels visitants de Resale el 2006 procedien de fora d'Alemanya.

Exportacions en auge

La secció de màquines de segona mà de la FDM a Bonn confirma una situació comercial excel lent des de fa ja gairebé dos anys. "D'ella es beneficien sobretot els oferents de màquines transformadores de plàstics i per treballar metalls", observa el gerent de la FDM, Kurt Radermacher. Segons la FDM, en l'actualitat, la demanda de màquines per al tractament de la fusta també ha tornat a augmentar. Segons la FDM, l'exportació és la principal responsable que aquest auge es mantingui. Amb les creixents activitats a l'estranger també augmenten les exigències cap als oferents de màquines de segona mà. "Les disposicions per a introduir màquines de segona mà varien molt d'un país a un altre", analitza Radermarcher. Això fa que els negocis siguin molt exigents i, sovint, difícils i ardus.

Àmplia oferta

Els punts centrals de l'oferta de Resale 2007 amb prou feines han canviat. "Hi ha màquines per a tots els sectors", explica Florian Hess sobre l'àmplia oferta.
"Això és ideal per a realitzar una compra a l'estil" one-stop-shop ", recomana el gerent de l'empresa organitzadora de Resale, Hess GmbH de Weingarten / Baden:" Els empresaris poden comprar màquines per a la producció en els seus sectors principals, així com carretons elevadors per al magatzem o fotocopiadores per a l'oficina. "La compra a l'estil" one-stop-shop "no és un eslògan buit, sinó que és la característica que fa única a Resale: per això ve, per exemple, el comprador ugandès Yahaya Yusuf amb freqüència a Karlsruhe: "Treballem en el negoci del petroli", va explicar el director d'operacions de Hared Ltd en l'última edició de Resale. "Busco camions, màquines per a la indústria alimentària i embotelladores, per diversificar la nostra oferta, i al mateix temps, estic buscant maquinària per a altres empreses d'Uganda."
El sector amb l'oferta més àmplia de la fira continua sent el de les màquines per treballar metalls. També és molt àmplia l'oferta de màquines transformadores de plàstics i per al tractament de la fusta, així com les de tècnica de transportadors i de propulsió, la maquinària de construcció, d'envasat i per a la indústria alimentària. També els oferents de vehicles industrials, robòtica i automatització estan presents amb una àmplia oferta. Igual que en la passada edició de Resale, de nou més de 200 empreses estrangeres, principalment de França, Itàlia, Suïssa, Països Baixos i Gran Bretanya, tornaran a presentar la seva oferta. La majoria dels expositors de Resale són comerciants de màquines de segona mà. Aproximadament la quarta part de les empreses expositores són fabricants de màquines, entre les quals hi ha prestigioses empreses com Unipack, Höfler Maschinenbau, Kuper, Westfàlia Separator, JUNGHEINRICH, Siemens i Carl Zeiss.
Un altre fabricant de renom és l'empresa Gildemeister AG, que participa a través de la seva filial de distribució DMG. La seva secció de màquines de segona mà dóna feina a 70 persones amb un volum anual de vendes d'uns 65 milions d'euros. Cada any es venen al voltant de 550 màquines de segona mà a tot el món. "Amb el sector de les màquines eina de segona mà obrim nous cercles de compradors", explica Ralph Christnacht. "I nous mercats", afegeix el gerent de l'empresa DMG Vertriebs-& Service GmbH, de la localitat alemanya de Geretsried. D'una banda, sedueix el preu com a mínim un 30 per cent més econòmic que fa a les màquines noves. Al mateix temps, convenç l'ampli servei de postvenda. "Les nostres màquines compten amb un suport durant tot el cicle de la seva vida útil, des de la compra fins que es deixen d'utilitzar", així explica Ralph Christnacht el concepte. "Tant si es tracta de productes nous com si són de segona mà."

Empreses o entitats relacionades

DMG Mori Ibérica, S.L.U.
European Association of Machine Tool Merchants
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

  • Loroch TWIN 860

    Loroch TWIN 860

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    14/10/2024

  • Newsletter Metal

    10/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVEAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis