Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Destacada presencia de empresas españolas de máquina-herramienta en la feria Imtex (India)

Destacada presència d'empreses espanyoles de màquina-eina en la fira Imtex (Índia)

05/03/2007

5 març 2007

Del 18 al 24 de gener es va celebrar a Bangalore (Índia) la 13a edició de la fira Imtex, principal fira de màquina-eina de l'Índia, que ha comptat amb un Pavelló oficial organitzat per l'ICEX amb la col·laboració de AFM, Associació Espanyola de Fabricants de Màquina-eina.
El Pavelló ha comptat amb la participació de 21 empreses ocupant un espai de 728 metres quadrats. Les empreses participants van ser: Danobat, Estarta, Fagor Automation, FHUSA, Gamora, Geka, Goiti, Goratu, Ibarmia INNOVATEK, Juaristi, Kendu, Laip, metos, Nicolas Correa, Ona Electroerosió, Shuton, Soraluce, Tallers de Guernica, TECNOSPIRO i Zayer .
Els productes exposats han estat principalment màquines-eina, com ara centres de fresat de grans dimensions, punxonadores d'alta velocitat, rectificadores sense centres, torns CNC, màquines d'electroerosió, roscadores, a més de components, eines i accessoris per a màquines-eina.
AFM participa juntament amb les seves empreses associades en les últimes edicions de la fira Imtex, de manera que la presència d'empreses espanyoles ha estat constant durant els últims anys. Però aquesta 13 ª edició de la fira ha batut els rècords pel que fa a la participació d'empreses espanyoles, el que denota l'interès creixent que el mercat indi està generant entre els fabricants. La conjuntura econòmica que travessa l'Índia és molt favorable i això fa que les expectatives generades hagin estat positives. El recinte firal presentava un ple total i els resultats de la fira han estat positius, i l'afluència de visites molt alta, amb nombroses consultes i peticions d'oferta, havent assolit els objectius de les empreses participants.
Índia és un país que té una producció considerable pel que fa a maquinària convencional i estàndard, de manera que les oportunitats per a la maquinària espanyola resideixen a la máquinaherramienta tecnològicament més avançada per a aplicacions específiques, on la demanda de maquinària importada és gran. La principal competència prové de països com Alemanya, Japó i Taiwan.
Índia és per als fabricants espanyols de màquines-eina el segon mercat asiàtic després de la Xina, amb un creixement estimat per al 2006 del 50 per cent respecte al 2005. Les expectatives després de la fira són positives i s'espera mantenir el creixement de les exportacions a aquest país. En tot cas aquest creixement és fruit de la tasca constant de les empreses, ja que el mercat de l'Índia exigeix una presència continuada. La confiança que la máquinaherramienta espanyola ha generat en el mercat, el nivell tecnològic dels productes i el servei ofert són els principals factors per a l'èxit del sector.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Máquinas-herramienta, Accesorios, Componentes y Herramientas, AFM
Danobat, Division Sheet Metal
Danobat, S.Coop.
Fagor Automation, S.Coop.
Ona Electroerosión, S.A. | Ona EDM
Shuton, S.L.U.
Soraluce, S.Coop.
TDG Clamping Solutions, S.L.
Tecnospiro Machine Tool, S.L.U.
Zayer, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis