Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ctag, un socio tecnológico de la industria de la inyección de plásticos
Està implicat en diversos projectes de R + D

CTAG, un soci tecnològic de la indústria de la injecció de plàstics

Redacció PU15/09/2006
El Centre Tecnològic d'Automoció de Galícia, CTAG des del seu inici va considerar que l'àrea de materials plàstics era de rellevància per al desenvolupament del centre pel que va apostar des dels seus primers passos per potenciar el desenvolupament de projectes basats en l'aplicació i estudi dels materials plàstics. El centre es va dotar d'una àrea d'enginyeria amb capacitat de disseny i estudi de processos de fabricació d'aquests materials, disposant a més d'un laboratori amb capacitat de validació de peces plàstiques dins l'exigent sector d'automoció, i un laboratori de prototipat ràpid amb possibilitat de realitzar prototips amb diferents tecnologies, disposant a més de la capacitat de realització d'insercions de motlle d'injecció aplicant tècniques de DMLS - sinteritzat làser de pols metàl·lic.
Imagen
Gràcies a aquestes capacitats CTAG, a més de projectes per client, aquesta implicat en diversos projectes d'R + D tant d'estudi de materials com d'optimització de procés, dins dels quals dos dels més destacats són:
  • L'estudi de l'ús de plàstics biodegradables reforçats amb fibres naturals en el sector d'automoció, en col·laboració amb les Universitats de Vigo i do Minho, i amb el Pieper (Polo de Inovaçao em Engenharia de Polímers).
  • La fabricació d'elèctrodes per al procés d'electroerosió mitjançant DMLS (Direct metall làser sintering) a partir de noves formulacions de pols metal·lúrgics en col·laboració amb la Universitat de Vigo.

Actualment CTAG ha augmentat les seves capacitats en aquesta àrea amb l'adquisició d'un laboratori d'injecció de plàstics, l'element més representatiu és una màquina Engel sense columnes amb 350 t de força de tancament, a la qual se li aquesta instal en col·laboració amb Wittmann un robot.

Aquest nou laboratori està pensat per a la validació de nous materials i processos, així com per donar suport als motllistes i injectadors de la zona oferint un servei de prova de motlles i formació, aquest plantejament sorgit de manera conjunta entre CTAG i l'Associació Gallega d' motllistes Matricers i Afins (Agmma), associació amb la qual CTAG coopera molt activament.

Empreses o entitats relacionades

Centro Tecnolóxico de Automoción de Galicia
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis