Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tratamientos Industriales Iruña, especialista en tratamiento de temple por inducción y en recubrimientos metálicos y cerámicos de rodillos
Notable increment en els coeficients de treball

Tractaments Industrials Iruña, especialista en tractament de tremp per inducció i en recobriments metàl·lics i ceràmics de corrons

15/08/2006
Tractaments Industrials Iruña és una empresa fundada el 1973 dedicada al tractament de Temple per Inducció de peces de totes les mides en acer i fosa, així com recobriments metàl·lics i ceràmics (carbur de tungstè ...) per a empreses de la indústria del ciment, paper , mines, química, eòlica, etc.
Imagen
Situada a la localitat navarresa de Orcoyen, confrontant a Pamplona, la companyia disposa, sota un rigorós sistema de gestió de qualitat, d'una dilatada experiència i uns mitjans tècnics d'avantguarda que posa al servei dels seus clients.

Temple superficial per inducció

Es tracta d'una tècnica de tractament tèrmic selectiu que permet aconseguir característiques metal·lúrgiques extremadament favorables en zones determinades de qualsevol peça.

Les seves especials característiques li confereixen les qualitats següents:

  • Obtenció de propietats mecàniques difícilment assolibles per altres tècniques alternatives.
  • Precisa localització de la zona endurida.
  • Mínima deformació final.
  • Gran economia pel notable increment en els coeficients de treball que faciliten el tractament per inducció.
  • Àmplies possibilitats en aplicacions, formes, dimensions o materials de partida.

Recobriments metàl·lics i ceràmics de corrons

La companyia té la capacitat de recobrir mitjançant Projecció Tèrmica d'Alta Velocitat (HVOF) tot tipus de rodets mitjançant capes de metalls, aliatges metàl liques i recobriments ceràmics del tipus carbur de tungstè, carbur de crom, etc. prolongant la vida útil dels mateixos de forma espectacular.

La seva aplicació va dirigida a rodets de fins a 1.200 mm de diàmetre de la indústria metall-mecànica, siderúrgica, petroquímica, tèxtil i del paper.

Sectors als quals s'adreça

Alguns dels sectors que abasta la companyia navarresa són la màquina-eina (bancades, columnes, etc.), Automoció (manguetes, caixes satèl·lit, cremalleres, etc.), Tot tipus de rodets (de laminació, corbadors, etc.), tot tipus de rodes (grues, vagons, soleres de forns), engranatges, divisors de precisió, eixos, barres llises i tot tipus de peces especials, com són lleves, pistons, peces del sector naval, fulles, etc.

Dimensions

La gran varietat d'instal·lacions i equips de què disposa, els confereixen la capacitat necessària per realitzar els seus tractaments sobre peces de totes les dimensions.

  • Peces cilíndriques: Diàmetres fins a 1.000 mm. i 17 m de longitud.
  • Peces longitudinals: Bancades, regles, fulles... Longitud màxima de 18 m.
  • Peces circulars: Corones, politges... diàmetre màxim de 5 m
  • Pes màxim de 35 t.

Sistemes de control i qualitat

Els seus sistemes de control i qualitat els permeten adaptar-se a les necessitats específiques del client, obtenint les millors característiques físiques i mecàniques de cada peça.

  • Duròmetres de les marques Equotip, Microdur, Zwick, per a tot tipus de duresa.
  • Equip de magnaflux per a la detecció de defectes superficials amb via humida i seca.
  • Control d'esquerdes amb líquids de penetració capil lar.
  • Avaluació de qualitat interna amb ultrasons.
  • Inspeccions estructurals -100 augments-sobre peça per assajos no destructius.
  • Controls de temperatura indirectes i directes, per mitjans òptics i de contacte.

El sistema de gestió de qualitat de Tractaments Industrials Iruña SA ha estat aprovat per Lloyd 's Register Quality Assurance d'acord amb la Norma de qualitat ISO 9001:2000

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsFundación FicobaAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis