Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Chiron y Hurco, para series largas y cortas
Marques estrella de Maquinària Eurotec i Maquinària Internacional

Chiron i Hurco, per a sèries llargues i curtes

15/08/2006
El tàndem guipuscoà Maquinària Eurotec i Maquinària Internacional, amb seu a Itziar-Deba, comercialitzen respectivament centres de mecanitzat de la marca Chiron, ideal per a sèries llargues i la marca alemanya Hurco, per a sèries curtes.
La marca alemanya Chiron ofereix la sèrie Mill, amb grans recorreguts de desplaçament i elevada capacitat de fresat per a la mecanització complet de peces tant grans com mitjanes. Hi ha sis models bàsics Mill amb recorreguts de desplaçament de 800-6000 mm en l'eix X.

El centre de mecanitzat multifuncional Mill 800 està equipat amb un capçal giratori CN, amb un carro CN amb voltejador de peces així com un paquet de tornejat potent. Està equipada amb CNC de sis eixos que proporciona un mecanitzat complet i altament precís de sis costats, fins i tot de peces complexes a partir de barra. A més dels tres eixos, la Mill 800 ofereix un capçal giratori CN robust com a quart eix CN que pot girar horitzontalment amb progressió contínua en + / - 100 º a través de l'eix X. Incorpora un potent eix motor refrigerat per aigua, tèrmicament estable i de 34 kW amb velocitats de gir de fins a 20.000 rpm. En aquesta versió va integrat un eix de tornejat a la part esquerra de la taula de la màquina. El motor, de 42,5 kW de potència, és d'arbre buit amb forat de l'eix de la mida 65 i refrigerat per aigua i oli.

Destaca també la sèrie 12 K, especialment per la seva robustesa extrema i la seva gran productivitat. Els temps d'encenall a encenall són de 1,9 s, amb velocitats de marxa ràpida de fins a 90 m / min i acceleracions dels eixos de fins a 2 g. A més, la precisió del centre no depèn del pes de la peça a treballar, així sempre s'obté la mateixa precisió. Ofereix una gran estabilitat tèrmica ja que totes les fonts de calor estan aïllades de l'estructura de la màquina.

Són màquines de construcció modular que poden utilitzar com a centre de mecanitzat monohusillo (FZ 12 K) o centre de mecanitzat de dos eixos (DZ 12 K). Dos eixos d'alt rendiment disposats paral·lelament es mouen de forma sincrònica pels eixos d'avanç comuns del centre de fabricació per mecanitzar a la vegada diverses peces a treballar subjectades de forma paral·lela. Tota la sèrie 12 K està dissenyada per a la mecanització en sec i per a peces amb una elevada producció d'encenalls. A més, estan disponibles amb taula rígida i taula de canvi de peces encara que se'ls pot integrar taules circulars CN d'1 o 2 eixos. Incorpora un potent eix amb coixinets generosament dimensionats i seient d'eina HSK-50 que permet excel·lents resultats de fresat.

En la sèrie 12 K també ve inclòs l'innovador centre de mecanitzat de forats profunds TBZ 12 W que es caracteritza per una elevada precisió de posicionament, tecnologia de trepat pilot i longitud òptima de les eines per forats profunds.

Hurcos, el secret resideix en el control

ULTIMAX és el sistema de programació que controla els centres de mecanitzat VMX de Hurcos. Compta amb pantalla tàctil interactiva per programació conversacional i NC, càlcul automàtic de geometries de fins a 9 valors implícits de coordenades, programació en paral·lel, càlcul automàtic de velocitat d'avanç de resolucions, entrada de dades ergonòmica, panell de control girable i orientable, pantalla gràfica interactiva, editat gràfic de programes, interrupció de cicle, potenciòmetre d'avanç i de revolucions, tecla de cicle de proves i cursor de roda.

Però l'àmplia gamma d'opcions no s'acaba aquí. A més, permet la generació de peces D des perfils de contorns 2D, incorpora programari per a estratègies de penetració, programari per a la planificació automàtica de trajectòries d'eina (UtiPocket) i generació automàtica de trajectòries d'eina des geometries CAD amb el programari ULTIMAX DXF.

Per la seva banda, el sistema de mecanitzat disposa d'un alt parell i una velocitat de l'eix de 10.000 rpm. Els avenços són ràpids i compta amb un sistema d'obertura de portes àmplia per a una càrrega fàcil sobre la taula, un sistema potent de rentat i controlador de moviments multi-eixos d'acord amb un Processador de Senyal Digital (DSP) que genera un posicionament precís d'eixos de la màquina a avenços alts.

Sense oblidar la rigidesa i l'estabilitat extrema de la màquina, el bezo de canvi de doble pinça el sistema de mesura per làser i el Mètode d'Elements Finits (MEF) que permet visualitzar l'estabilitat estructural de cada un dels components de la màquina, així com la seva estabilitat tèrmica i dinàmica sota les condicions de treball més extremes.

Empreses o entitats relacionades

Chiron Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis