Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones innovadoras para el transporte en Transfac'06
El congrés tindrà lloc del 4 al 6 d'octubre a Sant Sebastià

Solucions innovadores per al transport en Transfac'06

Redacció PU01/08/2006
Una exposició amb els avenços més innovadors dins del sector del transport obrirà les portes de Transfac '06, un dels esdeveniments més esperats de la tardor a nivell mundial. El Congrés Internacional organitzat pel centre tecnològic INASMET-Tecnalia comptarà amb la participació d'importants personalitats polítiques i d'organitzacions empresarials, científiques i tecnològiques de primer ordre a nivell mundial: Estats Units, Xina, Japó, Austràlia i Europa. Acudiran el ministre José Montilla i el lehendakari Juan José Ibarretxe i s'exposaran els últims vehicles de Epsilon Euskadi, Ferrari i Tramuntana.
Imagen
El Congrés Transfac'06 tindrà lloc del 4 al 6 d'octubre al Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià.

La indústria del transport necessita incorporar solucions innovadores en el tècnic, l'econòmic i en gestió empresarial per augmentar la seva competitivitat. Innovacions que han de donar respostes a demandes de l'usuari, com són les de seguretat, confort, prestacions, al costat de les de productivitat i rendibilitat empresarial. Qüestions vinculades a altres com l'estalvi d'energia, la disminució de pes dels materials i estructures.

Transfac'06 serà el fòrum idoni per exposar i debatre l'estat actual de les tecnologies i les seves aplicacions en la indústria del transport, així com d'analitzar les tendències innovadores i les vies o vies per desenvolupar-les i incorporar-les al sector.

Un dels objectius que persegueix el congrés internacional és promoure la transferència de tecnologia i coneixements entre els diferents agents o subsectors de la indústria del transport.

Col·laboració d'empreses de primera línia

Organitzat per INASMET-Tecnalia, el Congrés Transfac'06 compta amb la col·laboració d'empreses com Boeing, CAF, Delphi, General Motors, Iberia, Toyota, Volkswagen, i Associacions com Anfac (Associació espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions), ATA ( Associació Italiana de l'Automòbil), Cambra de Guipúscoa, Earp (Associació Europea d'Automoció), STA (Societat de Tècnics d'Automoció) i The Japan Institute of Light Metals, entre altres.

INASMET-Tecnalia és un Centre Tecnològic de caràcter privat, al servei del teixit productiu i institucional, que compta amb una àmplia oferta de serveis en l'àmbit de la Recerca, el Desenvolupament Tecnològic i la Innovació. La seva missió és la de contribuir activament al desenvolupament econòmic i social, impulsant i facilitant els processos d'innovació i desenvolupament tecnològic com a estratègia de competitivitat.

També vol ser un fòrum mundial per exposar les més recents innovacions i aplicacions de la indústria del transport: millores relatives als materials i processos que suposen avenços en qüestions com seguretat, confort, prestacions, disminució de pes, estalvi d'energia, etc.

En el congrés es debatran, analitzaran i concretaran les tendències innovadores que en el futur afectaran a la indústria del transport.

Un altre objectiu és exercir de fòrum d'intercanvi d'experiències i coneixements entre les indústries del transport, sobre aquestes tendències d'innovació, així com els mitjans, canvis i actituds necessàries per poder assimilar o incorporar-les.

Transfac'06 es convertirà en l'aparador de les solucions més innovadores relacionades amb el sector del transport a escala mundial. L'exposició organitzada de manera paral·lela al congrés sobre els avenços de les indústries del transport és, juntament amb la participació dels països líders en les diverses especialitats industrials del sector, un altre dels motius que desperta un enorme interès en les empreses que exposaran els seus productes i tecnologies.

Serà una oportunitat assenyalada per reunir industrials del sector del transport, proveïdors tecnològics i d'innovació, per tal de debatre i arribar a conclusions pràctiques sobre qüestions clau com els avenços més recents exigits per la competitivitat i les demandes dels usuaris.

Transfac'06 es desenvoluparà amb la participació en les ponències i debats d'empresaris i tècnics de renom internacional, amb l'objectiu pràctic d'analitzar i debatre les possibles solucions i aplicacions més innovadores en els propers anys, així com les tendències tecnològiques a mig i llarg termini.

El programa detallat, així com la informació completa per participar amb un estand comercial al Congrés es troba disponible a la pàgina oficial del Congrés.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoFundación FicobaNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis