Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rigidez y capacidad de desbaste en una máquina de fresado a alta velocidad
Maquinària de Producció Europea MPE,  Stand 1B/2-2,  Pavelló 4

Rigidesa i capacitat de desbast en una màquina de fresat a alta velocitat

01/02/2002
L'alemanya Röders presenta a la Biemh seu nou model RP800 de fresadora d'alta velocitat adreçada al sector de motlles i matrius. Es tracta d'una màquina capaç de desbastar a gran velocitat: el fabricant afirma que l'alumini pot ser mecanitzat a 45 m / min i 36.000 rpm, pel que en consequencia, grans motlles són desbastats en pocs minuts.

Aquesta capacitat, que apropa la màquina en concepte als centres de mecanitzat estàndard, s'ha aconseguit prevalent la rigidesa i l'estabilitat. Per a això s'han utilitzat guies i clavegueres de boles sobradamente dimensionaments. A això s'afegeix un disseny del pòrtic compacte: l'armari elèctric està integrat en la màquina i només el control numèric s'ha situat fora per raons de visibilitat i maneig. Al mateix temps, són molt bones la visibilitat i accessibilitat a l'àrea de treball, fins al punt que el cambiador d'eines és accessible fins i tot durant l'execució de programes de fresat. L'estabilitat augmenta també la vida de les eines; els canvis d'eina disminueixen, a causa d'un suau procés de fresat amb poques vibracions.

El màxim avanç de la màquina és de 60 m / min. i l'acceleració arriba als 1,3 g en tots els viatges. L'estàndard de la màquina arriba fins als 36.000 rpm encara sota demanda poden subministrar fins als 40.000 rpm.
L'evacuació d'encenalls disposa de dos cargols extractors, de manera que fins i tot les encenalls llargues s'eliminen sense problemes. El model estàndard està equipat amb lubricació aire-oli i com a alternativa pot instal·lar una emulsió refrigerant, molt útil per a l'evacuació d'encenalls quan es trbaja en ranures profundes.
El model treballa amb un control RMS6, que treballa amb un sistema operatiu basat en Windows NT. Posseeix un processador Pentium III de 550 Mhz amb una capacitat de procés de fins a 10.000 blocs per segon; llegeix fins a 10.000 blocs d'avançament en el desenvolupament del programa per a control dinàmic.

Nova compensació de l'eix

Per elevats requisits de precisió, Röders ha desenvolupat recentment una nova compensació de cargol, que és aplicable a aquest model de màquina. Un braç extra amb un extrem fixat directament a l'eix Z. A l'altre extrem es troba un petit sensor molt precís, que directament i sense contacte, s'encarrega de mesurar el desplaçament de l'eix rotatiu de la claveguera. Les dades van a parar al control i es fan servir per a la compensació. El braç extra es manté a una temperatura exacta mitjançant circulació d'aigua amb una petita tolerància.
Comparat amb altres mètodes de compensació, aquest és més ràpid i fiable. Això es deu al fet que els sistemes convencionals que mesuren la temperatura només poden accedir a l'allotjament de la claveguera i no a l'eix rotatiu, que roda a grans velocitats. Amb la qual cosa només registren els canvis de temperatura quan ja han provocat un desplaçament de l'eix, de manera que la compensació no pot ser molt efectiva.
D'altra banda, els sensors que mesuren el desplaçament també plantegen problemes ja que molts es troben en l'allotjament del cargol i aquest es dilata amb la calor, segons afirmen els tècnics de Röders. És per aquest motiu que la companyia alemanya ha optat finalment per un braç extra.
Estabilitat i precisió en la màquina de Röders
Estabilitat i precisió en la màquina de Röders

Més informació
:
Maquinària de Producció Europea
Tel.: 93 464 01 78. Fax: 93 389 46 48
www.mpe.es

4) METALUNIVERS Gener - Febrer 2002

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVEFundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis