Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una amplio abanico de soluciones para el mecanizado y fresado
M.P.E. presentar a la Biennal productes nous

Un ampli ventall de solucions per al mecanitzat i fresat

Redacció MU01/04/2006
La passada edició de la Biennal va ser el marc escollit per Maquinària de Producció Europea, MPE, per presentar algunes de les novetats que les seves marques representades han llançat recentment al mercat i que mostrem a continuació.
Imagen
Algunes de les novetats presentades per MPE són de la marca Trevisan.

El centre de mecanitzat paletitzat Trevisan amb plat de tornejar a CNC integrat, model DS 300/70 C combina els avantatges de la mecanització que es pot aconseguir amb peça fixa o giratòria. El grup capçal portahusillos està proveït de dos eixos dels quals, un funciona a alta velocitat per a treballs de taladrat, roscat i fresat i amb plat de tornejat. Treballant amb el plat de tornejat dotat de moviment radial, és possible aconseguir qualsevol mecanitzat de tornejat, tornejat esfèric o cònic, mandrinat i filetejat amb eines estàndards.

- El centre de mecanitzat Trevisan model DS 600 / 200C paletitzat - 2 palets - (en opció 10 palets). Estan dotats de 2 sistemes de treball:

1) plat de tornejat (A) amb 2 amarratges porta-eines (BC) sobre el carro mòbil (D) per efectuar el treball de tornejat des de petits a grans diàmetres, utilitzant la mateixa eina.

2) eix ràpid (E) amb canya situat sota el plat de tornejat, per efectuar treballs de taladrat, roscat i altres mecanitzats a altes revolucions.

Novetats de la marca Röders

Les fresadores d'alta velocitat de la sèrie RFM de Röders són robustes, construïdes en fosa amb estructura de pont, per mecanitzar coure, grafit, alumini i acers fins a 60 HRC a les més altes exigències. Són màquines preparades per a l'aplicació de l'alta velocitat en la fabricació de motlles i matrius. Carregador amb magatzem de 24 eines. Amb làser integrat per a la mesura de diàmetre i longitud d'eines.

MPE presentar a la fira de la marca SOMEX diverses màquines:

Imagen
a) La unitat de mecanitzat ràpida i precisa per a eines d'alta precisió, model AX4BGV, concebuda per a una velocitat de rotació màxima de 40.000 rpm, 3 nivells de velocitat. Acoblament de cargol HSK-C32. Sistema d'accionament previst per a un posicionament variable a 360 º.

b) Robots per a la mecanització: amb les unitats SOMEX muntades sobre robots, principalment utilitzats per a la soldadura, el muntatge i la manutenció, ara també es pot trepar, mitjançant un cargol motoritzat i un carro d'avanç. de trepatge a diàmetres.

c) La unitat de roscat programable MAX 12T que permet el roscat, per tall o deformació, de gran varietat de passos de rosca, sense canviar la claveguera patró. És un nou concepte basat en un sistema d'avanç diferencial.

d) El petit centre de mecanitzat: la combinació d'un capçal revòlver, model ETR36 de 6 eixos, robust i compacte, i el mòdul de posicionament de 3 eixos a control numèric, TRIAX 4, permeten obtenir un conjunt complet per a diferents mecanitzats. Equipat amb un control numèric 3 eixos, s'obté la base d'un centre de mecanitzat.

Imagen

Màquines transfer Porta

Les màquines estàndard i màquines transfer especials de la sèrie FMU, amb taules rotatives de posicionament, amb eix vertical o horitzontal, equipades a CNC, de 4-60 eixos, amb càrrega manual o automàtica.

Centre de mecanitzat EMCO Famup amb motors lineals

Els centres de mecanitzat a CNC EMCO Famup amb motors lineals de la sèrie MMV disposen d'accionament lineal en els eixos X i Y. Un salt quàntic comparat amb les tecnologies convencionals d'accionament. Velocitat de moviment ràpid fins a 60 m / min amb molta més precisió.

Rectificadores de perfils d'alta precisió DoebeliI & Petewe

Les rectificadores de perfils Doebeli & PeTeWe realitzen el rectificat d'alta precisió en automàtic o manual de plaquetes amovibles, eines planes, eines de decolletatge, punxons, moles i eines rodones en metall dur, acer, tractat i altres matèries com coure, grafit, ceràmica , etc.

Rectificadores d'esferes per vàlvules Saporiti

SaporitiI està especialitzada en la fabricació de rectificadores d'esferes per a vàlvules. Hi ha dues versions: una per a vàlvules de diàmetre fins a 500 mm i una altra per vàlvules fins a 1000 mm.

Bancs de proves ICP per vàlvules

La introducció de la tecnologia digital i dels centres de mecanitzat CNC han revolucionat la indústria de la vàlvula. La producció de vàlvules en fàbriques modernes està directament unida a la qualitat de la màquina emprada.

Sauter

Àmplia gamma de torretes revòlver: quadrades, hexagonals, de disc tant electromecàniques, com hidràuliques i de servomotor, amb o sense motorització d'eines. A més ofereix torretes revòlver per a màquines transfer i especials.

Torreta revòlver de corona Sauter sèrie 170

Les torretes revòlver per utilitzar en màquines transfer i especials. Es tracta de torretes que funcionen amb accionament per servomotor de corrent altern i hidràulic.

Porta eines Sauter per torretes Sauter.

Sauter és conegut com a subministrador de torretes de primera categoria que compleixen amb tots els requisits de rapidesa i producció precisa. Per equipar les seves torretes, produeix els corresponents porta-eines fixos i motoritzats.

L.G.B.

Rectificadores de superfícies planes de pont LGB per a grans dimensions. Desplaçament vertical i transversal amb cargol de boles i nònius electrònic de 0,001 mm. Diamantat manual sobre capçal (diamant inclòs). Plat electromagnètic EPL de 1500 x 700 mm. Es troba disponible una gamma completa de dimensions.

Mecof

Totes les màquines produïdes per Mecof estan en grau de desbastar i acabar les peces en una sola estacada. L'alta velocitat i l'elevada precisió són els objectius obtenibles amb les màquines Mecof.

El centre de fresat Mecof model Precisa és d'alta velocitat i està destinat a per la mecànica en general, ofereix una alta precisió ja que incorpora columna amb moltó central i estructura termosimétrica.

A més va presentar la màquina amb taula mòbil Performa (Advance Concept Machining), Línia única, línia Agile, els centres de fresat tipus pont d'alta velocitat amb cargol vertical de la línia Dynamill, la fresadora mandrinadora Mecof amb columna mòbil model FAMME, el centre de fresat Mecof model Necessita MX-MZX, la fresadora mandrinadora Mecof tipus pont amb travesser mòbil model PMM, la fresadora mandrinadora Mecof tipus pont amb travesser fix model PMF, els centres de mecanitzat Trevisan paletitzats amb plat de tornejar a CNC integrat, especialment adaptats per a vàlvules , brides, bombes, cossos, griferia i en general peces de grans dimensions, el desintegrador de metalls CMME que permet eliminar els mascles trencats al moment.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Industry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis