Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius presenta la Revolución Inteligente al mercado español en la BIEMH 2014
Pavelló 5 stand G-20 i H-21

Fronius presenta la Revolució Intel·ligent al mercat espanyol en la BIEMH 2014

Redacció Interempresas29/05/2014

Fronius no podia perdre's una de les cites més importants de l'any, la celebració de la fira BIEMH 2014, aprofitant l'ocasió per presentar les nombroses innovacions en les quals ha treballat durant els últims anys, algunes presentades oficialment en la fira internacional Essen 2013, a Alemanya.

Durant el certamen, que serà punt de trobada dels fabricants i distribuïdors més importants, Fronius presentarà nous productes i solucions sota el lema ‘Intelligent Revolution’. Entre el 2 i el 7 de juny, Fronius exposarà en el seu stand de 90m2, les últimes novetats introduïdes al mercat, despuntant entre ells la TPSi que destaca per la seva alta intel·ligència, facilitat d'ús i personalització, i els automatismes més innovadors. “Com cada any, presentarem una llarga llista de novetats i solucions de producte. Amb elles, ens hem apropat encara més cap a la nostra visió: decodificar el ‘ADN’ de l'arc voltaic”, explica Isaac Lozano, responsable de la divisió Perfect Welding en Fronius Espanya.

TPSi: Intelligent Revolution

La nova Trans Process Solution ‘TPSi’ marca un començament històric a la tecnologia de Soldadura, no només perquè les seves característiques permeten un senzill maneig, personalització individual i actualització a qualsevol moment tant del programari com del maquinari, sinó també perquè els seus insuperables avantatges asseguren un sistema de soldadura intel·ligent.

Posant l'accent en l'optimització i vinculació de les diferents fases del procés de soldadura, la TPSi és el primer sistema que determina la temperatura del fil al moment de l'encebament el que permet adaptar més ràpidament la velocitat del fil. D'aquesta manera, no solament s'aconsegueixen beneficis en el procés estàndard sinó també en els dos nous processos de soldadura que són possibles gràcies a la intel·ligència integrada i la ràpida resposta de regulació de la TPS/i.

El procés d'arc curtcircuit LSC (Low Spatter Control) es caracteritza a més per una tendència de projeccions extremadament baixa i la màxima estabilitat del procés, desconeguts fins avui. El segon nou procés que ofereix Fronius és el PMC (Premi Multi Control) que permet obtenir una velocitat de soldadura clarament superior i un despreniment de gota òptim per a la soldadura MIG/MAG per arc premut. A més, es produeixen menys mossegades en el procés PMC.

Amb la finalitat de demostrar cadascuna dels avantatges de la TPS/i, durant el certámen es realitzaran proves de soldadura in situ tant en LSC com en PMC, perquè tots els assistents puguin comprovar per si mateixos els avantatges que ofereix aquesta nova màquina.

TPSi, el començament de la Revolució Intel·ligent
TPSi, el començament de la Revolució Intel·ligent.

AccuPocket: mobilitat il·limitada pel soldador

El nou AccuPocket és el primer sistema de soldadura manual al món amb una bateria recarregable d'ió-liti d'alt rendiment i un pes total de tan sols 11 kg, donant als usuaris una llibertat de moviment sense precedents en la soldadura per elèctrode i TIG. Ja no és necessari tenir a prop la xarxa elèctrica, fent possible la realització de treballs de soldadura en els llocs de més difícil accés i reduint així els costos i el temps que comportaven en el passat aquest tipus de treballs. Una bateria completament carregada és suficient per soldar fins a sis elèctrodes de 3,25 mm o fins a divuit elèctrodes de 2,5 mm. Amb l'AccuPocket s'obre una nova era per a la soldadura portàtil.

AccuPocket, mobilitat il·limitada pel soldador
AccuPocket, mobilitat il·limitada pel soldador.

A més, Fronius presentarà 3 dels més sofisticats i revolucionar-vos Automatismes, utilitzats en sectors com el de l'Automòbil o el Ferroviari. La Compact Cladding Cell, el carro de soldadura Flextrack 45 i el compàs de soldadura per a aplicacions de tub contra placa FTW 24-120 PRO, que ofereixen gran varietat d'aplicacions i solucions adaptables a les necessitats del client.

Compact Cladding Cell, solució compacta de recarregui d'alt rendiment
Compact Cladding Cell, solució compacta de recarregui d'alt rendiment.

Finalment, Fronius oferirà el pack certificat de conformitat EN1090 per a sistemes de soldadura estàndard i premut, que és obligatori a partir de l'1 de Julio de 2014. Amb aquest servei, Fronius permet als seus clients estalviar temps i diners en la gestió del mateix.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    05/09/2024

  • Newsletter Metal

    03/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoAMB24Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis