Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Amada presume de láser en BIEMH 2014
Pavelló 5, stand I-24 / G-25

Estimada presumeix de làser en BIEMH 2014

Redacció Interempresas13/05/2014

Aquells que veuen els salons firals com els espais on trobar novetats tenen un bon motiu per passar pel stand de Estimada. Allí trobaran alguns dels seus últims desenvolupaments i molt especialment el nou centre de tall per làser fibra, capaç d'aconseguir altes velocitats de cort fins i tot en materials com a coure, llautó i titani. Li acompanyen en el stand una altra màquina de tall per làser, dos plegadoras i una rectificadora automàtica.

Un nou punt de referència en tall per làser fibra LCG3015-AJ

Estimada presenta la nova màquina de tall per làser amb taula de faquir LCG3015-AJ (2 kW) equipada amb un ressonador de fibra desenvolupat per la companyia. Oferint altes velocitats de tall, baixos costos de funcionament i la capacitat de tallar coure, llautó i titani, el LCG3015-AJ estableix un nou punt de referència entre el rendiment i el preu en aquest nivell d'inversió, ja que la màquina garanteix productivitat i valor òptim. Dirigit a qualsevol empresa de xapa metàl·lica que busca aconseguir alta velocitat de tall, el LCG3015-AJ estableix nous estàndards de qualitat i preu en una màquina de cort làser. Aquesta màquina ofereix una ràpida velocitat d'arrencada: 170m/min, un eix I lleuger amb un baix centre de gravetat —aportant una reducció de pes en un 30%—, un nou sistema d'accionament de pinyó helicoïdal assegura altes velocitats i un funcionament suau, estalvi d'energia —el que suposa un tall RESSÒ amb reducció de consum energètic— i un paquet de programari VPSS (Sistema Virtual de Simulació de Prototip) per al processament de desenvolupament i programació de les peces.

Imagen

Màquina de tall per làser LCG 3015

Una altra màquina de tall per làser protagonista del stand d'Estimada és la màquina de tall per làser amb taula de faquir LCG 3015 de 3,5 kW, amb un ressonador de CO2 de nova generació. Oferint altes velocitats de tall en xapa d'espessors mitjans/fins, reduïts costos de funcionament i la capacitat de tallar fins a ferro de 20 mm, 10 d'inoxidable i 8 d'alumini de forma eficient. Aconsegueix també una ràpida velocitat d'arrencada (170m/min), i el seu eix I lleuger amb un baix centre de gravetat permet una reducció de pes en un 30%. El seu nou sistema d'accionament de pinyó helicoïdal assegura altes velocitats i un funcionament suau, oferint un tall RESSÒ (estalvi d'energia). Incorpora un paquet de programari VPSS (Sistema Virtual de Simulació de Prototip) per al processament de desenvolupament i programació de les peces.

Imagen

Plegadora HFE 3i

Amb més de 125.000 màquines plegadoras i 1.500 cèl·lules de plegat instal·lades, Estimada es manté a l'avantguarda en innovació de plegadoras i desenvolupament de producte. La tecnologia en la taula de compensació inferior i l'ampli rang de treball del model HFE de plegadoras ofereixen a l'usuari una gran flexibilitat, a més l'últim control de pantalla tàctil 3D juntament amb l'estalvi d'energia incrementa la seva eficiència i rendibilitat. La gamma HFE 3i està formada per plegadoras de baixada de 4 i 8 eixos, amb una gran àrea de treball, taula de compensació reactiva instantània Estimada per a una precisió repetitiva, amb tecnologia Stop-Start per reduir el consum elèctric i CNC de pantalla tàctil 3D multi-funció de 19” - estil smartphone.

Imagen

Plegadora híbrida d'eixos múltiples HG

Com a especialista del mercat en la indústria del metall, i una llarga història en la producció de màquines plegadoras innovadores i segures, els alts nivells de qualitat de la plegadora híbrida HG s'han portat al límit. Mitjançant un sistema patentat d'accionament híbrid i una nova unitat de control 3D ‘tipus Smartphone’, la nova HG és la plegadora més ràpida i amb major precisió dins de la gamma de plegadoras Estimada. Aquesta tama aporten una gran precisió de plegat —la taula de compensació s'ajusta durant el procés—, incorpora CNC de pantalla tàctil de 19'”, sistemes d'amarri a triar entre tipus Promecam (mecànic o pneumàtic) o Wila i sistemes de mesuradors d'angle automàtic opcionals - BiS o BiL.

Imagen

Rectificadora automàtica d'alta qualitat Togu EU

La rectificadora Togu EU és totalment automàtica i ha estat desenvolupada per assegurar la millor qualitat del rectificat sobre qualsevol grandària d'utillatge. Aquesta màquina no solament millora la qualitat de l'acabat després del rectificat, sinó que també redueix els temps necessaris per a aquest procés. D'operació automàtica, és una màquina de fàcil maneig que ofereix un ràpid i fiable rectificat de tot l'utillatge estàndard. Incorpora guies per a utillatge especial incloses i permet que l'utillatge recuperi el seu estat òptim inicial, facilitant que les peces produïdes siguin d'alta qualitat. És una màquina creada per efectuar un rectificat regular que allarga la vida de l'utillatge.

foto

Empreses o entitats relacionades

Amada Maquinaria Ibérica, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis