Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fremm vela por la presencia del Metal en el nuevo Plan Estratégico Regional ante el presidente Garre

Fremm vés-la per la presència del Metall en el nou Pla Estratègic Regional davant el president Garre

09/05/2014

9 de maig de 2014

El president de la Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia, FREMM, Juan Antonio Muñoz, ha presentat al president de la Comunitat Autònoma, Alberto Garre, les claus perquè el sector del metall segueixi contribuint en els propers anys a crear riquesa i benestar a la Regió. Així, Muñoz ha precisat la necessitat de comptar amb accions que combatin l'economia submergida en el metall mitjançant la col·laboració, plans renove en diferents activitats del metall, suport a l'eficiència energètica, amb una aposta decidida pel desenvolupament de les energies renovables, i reflectir el pes del metall en el nou Pla Estratègic Regional 2014-2020.

Alberto Garre, President de la Comunitat de Múrcia, rep a la directiva de FREMM
Alberto Garre, President de la Comunitat de Múrcia, rep a la directiva de FREMM.

A les propostes anteriors, el dirigent del Metall ha unit el paper de la formació per vetllar per la transferència de coneixement, especialment tecnològic, als equips humans de les empreses del sector en honor de la seva competitivitat al mercat. Així mateix, ha destacat davant el mandatari regional la transparència i eficiència en la gestió del Centre de Formació de FREMM, unes instal·lacions que, com ha transmès durant la trobada celebrada en Sant Esteban, constitueixen un referent dins i fora de la Regió per la seva qualitat i equipament d'avantguarda.

La visita al president de la Comunitat Autònoma s'ha a causa de la presentació oficial de Juan Antonio Muñoz, després de la seva reelecció per seguir al capdavant de FREMM, una federació sectorial que desenvolupa la seva activitat de servei a les seves empreses associades dins d'un sector que suposa el 10% del PIB regional i que dóna ocupació al 7% de la població ocupada. Durant la trobada, al que va assistir també el secretari general del Metall, José Daniel Martín González, es va transmetre al president murcià el respatller de l'organització a les mesures del Govern orientades a recolzar la unitat del mercat nacional, les grans infraestructures i l'accés de les empreses al crèdit.

El president de FREMM va posar especial interès durant la seva visita a Garre que el nou Pla Estratègic Regional reflecteixi el pes del sector del metall com a activitat econòmica i empresarial dins de la Regió. Així, Muñoz va destacar el nivell d'innovació aconseguit per les empreses que constitueixen la indústria de metalmecánica i auxiliar metall, orientades a l'elaboració de línies de producció per a la resta d'activitats industrials, especialment l'agroalimentària, àmbit de reg i divers tipus d'embalatges, a més d'altres camps com la indústria auxiliar de la construcció, del moble i calçat.

Muñoz va fonamentar la seva petició anterior en què la indústria metall-mecànica ocupa el segon posat en el rànquing regional en la seva activitat, en suposar el 25% del PIB industrial, segons les últimes estadístiques publicades. Així mateix, dins del pla estratègic en elaboració, s'ha sol·licitat una atenció al potencial de desenvolupament regional en matèria d'energies renovables i eficiència energètica, així com del sector d'automoció i negocis auxiliars; a més d'apostar-se per la R+D+i, cooperació i internacionalització empresarial, l'emprendimiento i la simplificació administrativa.

Empreses o entitats relacionades

Federación Regional de Empresarios del Metal de Murcia

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis