Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Propuestas STMI para el sector metálico en la BIEMH 2014
Pavelló 5 stand D-66

Propostes STMI per al sector metàl·lic en la BIEMH 2014

Redacció Interempresas08/05/2014

STMI (Solucions Tècniques Metàl·liques Integrades) és una empresa especialitzada en el disseny, fabricació, integració, distribució i instal·lació de maquinària i línies de producció per al sector de la deformació metàl·lica. En aquesta ocasió presenta en la BIEMH un seguit de solucions dissenyades i fabricades per les seves representades internacionals.

Servoprensa Seyi Direct Drive SN1 200

Seyi Presses, pioner mundial en la fabricació de servoprensas està present a Espanya a través de STMI. El desembarcament aporta un important valor afegit a la signatura, realitzant integracions i aportant solucionis clau en mà per al sector de la deformació metàl·lica. Els principals avantatges que aporta Seyi amb les seves premses Servo Direct Drive al mercat de l'estampació són:

  • Estalvio d'energia: solament es consumeix energia quan es necessita, sense becs de tensió i amb un disseny únic que optimitza la transmissió directa per a un menor consum d'energia.
  • Incremento de producció: màxima potència en l'instant en el qual es necessita gràcies al desenvolupament propi patentat del motor d'alt torque a baixes rpm (Únic sol per Seyi). Fàcil programació amb corbes pre-programades, corba de programació lliure i alta qualitat d'acabat en peces d'alt limiti elàstic.
  • Millora mediambiental: una menor necessitat d'operacions significa menor energia gastada. Les premses Servo redueixen el nivell sonor almenys en un 20%, per sota dels 80 DbA durant l'estampat.
  • Optimització de la logística interna: les peces poden finalitzar-se en 1 única operació, utilitzant menys utillatge i menys transport interior de peces.
  • Augmento de la vida útil del toquel: gràcies a l'optimitzat del disseny de l'utillatge es redueix la velocitat d'impacte durant el conformat.
Seyi Direct Drive SN1 200

Seyi Direct Drive SN1 200.

Montastampi, 2 minuts per obrir i voltejar encunys amb seguretat

STMI representa a la signatura italiana Atrezzeria Universal 1972. Fabricant d'encunys per a electrodomèstic conegut mundialment, compta amb una línia de producte propi per al canvi ràpid i manipulació sense perill d'encunys. Els Montastampi és la inversió més intel·ligent per reduir costos de manipulació i riscos als operaris. Els principals avantatges que presenten són:

  • Prova de funcionalitat mecànica de l'encuny
  • Canvi senzill de parts desgastades
  • Un únic operari pot manipular qualsevol tipus d'encuny
  • Volteig de la part superior i inferior sense perill.

Totes aquestes millores es tradueixen en seguretat per a l'operador i un considerable estalvi de costos.

Montastampi
Montastampi.

Servoprensas d'Asservimenti

Asservimenti és una empresa dedicada exclusivament a la fabricació de línies d'alimentació per a premses, devanadoras, enderezadores, alimentadors electrònics i instal·lacions completes per al processament de la xapa. En els últims temps, Asservimenti Presse s'ha especialitzat en la producció de línies d'alimentació per servoprensas, desenvolupant tecnologies capaces de processar bobines d'espessors d'1 mm fins a 12 mm.i bobines de fins a 25 tn de pes.

Premses Asservimenti
Premses Asservimenti.

Encuny transferizado

STMI ha desenvolupat un encuny amb sistema de transferizado pneumàtic incorporat. Aquesta solució és òptima per a la fabricació de peces amb espessors de fins a 3 mm i bandes de fins a 150 mm. L'objecte d'aquest encuny és la de dotar a la indústria de l'estampació la possibilitat d'incorporar un sistema transfer entre els seus mitjans productius amb un cost contingut i amb la suficient flexibilitat com per abastar diferents famílies de peces.

Encuny STMI
Encuny STMI.

Punzonadora CNC de tub i perfil

STMI ha desenvolupat una punzonadora de tub i perfil capaç d'encunyar 3 cares d'un tub de forma independent. El desenvolupament d'aquesta màquina neix per la necessitat d'una cèl·lula de producció capaç de processar tota la família de perfils tancats i oberts utilitzats en la fabricació d'expositors de comerç. Les mesures del tub són 30x30, 60x30, 90x30 i perfil 30x20 mm.

El mercat cada vegada exigeix major versatilitat en els seus mitjans de producció, per això la cèl·lula DPT 3000 es basa en la integració d'elements estàndard, amb utillatges dissenyats per la nostra enginyeria que permeten de forma ràpida i senzilla canviar de model a produir i fins i tot de perfil a produir en un temps màxim de 5 minuts.

Punzonadora CNC de STMI
Punzonadora CNC de STMI.

Solucions en perifèrics

STMI, com a complement fonamental a la seva línia de producte, ofereix una àmplia gamma de solucions en perifèrics per al sector de l'estampació metàl·lica. El ventall s'estén des d'alimentadors pneumàtics per a fleixos subtils fins a línies d'alimentació electròniques per a bobines de fins a 16 mm. Com a producte propi, STMI ofereix dues famílies d'alimentadors electrònics:

  • Sèrie AEM: solució completa per a l'alimentació electrònica programable amb configuracions com a lleves electròniques, multipaso, multilinea amb velocitat programable per línia, lectura del pas mitjançant encoder sobre la xapa, etc.
  • Sèrie Easy: solució senzilla però eficaç tenint en compte uns costos de fabricació i manteniment molt continguts. Desenvolupat amb l'objectiu de ser el primer pas a l'alimentació electrònica per a premsa.
  • Sèrie ANAR: alimentadors especials per les més altes exigències.
  • Sèrie High Speed: alimentadors específicament dissenyats per a processos de fins a 300 cops/minut.
Alimentador electrònic
Alimentador electrònic.

Empreses o entitats relacionades

STMI Soluciones Técnicas Metálicas Integradas, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - yoselyn
18/05/2014 23:20:57
muy necesario para los estudiantes de ing tener a la dosposicion material teorico y practico del procerso de estas maquinas

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVE

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis