Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Röhm Ibérica expone la nueva gama Orange Line en la BIEMH 2014

Pavelló 5 stand G-33

Röhm Ibèrica exposa la nova gamma Orange Line en la BIEMH 2014

Redacció Interempresas29/04/2014

Röhm Ibèrica, subministrador d'accessoris de subjecció per a màquina-eina, es caracteritza per la seva àmplia gamma de productes i solucions especials de fiabilitat contrastada. Amb la seva nova Orange Line, Röhm arriba a la BIEMH 2014 amb una àmplia gamma de productes rendibles i d'alta qualitat.

La nova gamma Orange Line inclou portabroques, punts giratoris, mordasses i mandriles, entre altres productes. Per la BIEMH 2014, Röhm Iberica presenta els Plats de Torn Universals, plats d'accionament manual d'ús convencional amb arpes monobloque i postisses

Plats de torn Universals Orange line
Plats de torn Universals Orange line

També es mostren els Punts Giratoris Orange Line per a ús entorn i en centres de mecanitzat, amb error d'excentricitat de 0,0005.

Punts giratoris Orange line
Punts giratoris Orange line

Com a última exhibició de la línia, Röhm exposa les Mordasses Mecàniques RB, mordasses amb accionament manual amb manovella. Aquestes mordasses posseeixen guies d'arpes i zones de desgastos temperades i rectifiques, així com base giratòria i la possibilitat d'assignar topalls laterals.

Mordasses mecàniques RB Orange Line
Mordasses mecàniques RB Orange Line

Línia de mandriles expansibles

A més de la nova gamma Orange Line, Röhm exposa altres productes d'interès. El Mandril expansible Absis, para amarri de peces per l'interior, ofereix una alta precisió de centraje amb retroacción. Amb un preparat per al control de peça per aire i para topi-peça fix, compta amb pinces de gran duresa > 60 HRC i amb un rang d'amarri Ø19.7-105.7.

Mandril expansible Absis
Mandril expansible Absis.

El Mandril expansible Agilis, també para estimés de peces per l'interior i amb les mateixa scaracterísticas, ofereix alta precisió en el centraje amb retroacción. Amb preparat para topi-peça fix, la seva concentridad és de 0,01 mil·límetres.

Mandril expansible Agilis
Mandril expansible Agilis.

Mordasses de primer nivell

L'extensa gamma de mordasses de Röhm s'amplia amb la Mordassa RZM, ideal per a màquines de 5 eixos i sense cap tipus de subestructura. Amb la inclusió de mordientes tipus SKB, permet un amarri de la peça amb gran precisió en una altura d'amb prou feines 2 mil·límetres. L'altura de les seves arpes des de la taula de màquina fins a la zona de subjecció és de 196 centímetres.

Mordassa RZM
Mordassa RZM

Una altra novetat en mordasses és la RKE. D'ús recomanat para maquines CNC, amb multiplicador de pressió o manovella, és perfecta per a treballs en horitzontal, amarri lateral o vertical en DUO esquena contra esquena

Mordassa RKE
Mordassa RKE.

Gripper elèctrics i sintètics

Röhm presenta el Gripper elèctric REPG, amb pinces elèctriques en grandàries 30 i 50 amb una precisió de repetició de 0,03 mil·límetres durant l'amarri.

Gripper elèctric REPG
Gripper elèctric REPG

El Gripper sintètic RRMP posseeix pinça de cos sinterizado compacte, alta flexibilitat i resistència. La forma de les arpes està sota demanda depenent de les necessitats del client.

Gripper sintètic RRMP
Gripper sintètic RRMP.

Plat pinça KZF

Aquest plat per pinzaz DIN6343 compta amb canvi ràpid de pinces gràcies al sistema de baioneta. Amb efecte de retroacción, brinda la possibilitat de treballar amb topall-peça.

Plat pinça KZF
Plat pinça KZF.

Mesurador de força F-Senso

Dispositiu de mesurament de força d'amarri per a plats i mordasses, per a sistemes d'HSK con buit, CAPTO i con ISO.

F-Senso
F-Senso.

Amarradores d'eina SK

Els amarradores d'eina SK treballen a altes revolucions. La unitat de deixat anar està separada de la claveguera i el pas de mitjans es produeix a través del capçal de la màquina. Amb junta rotativa i control de la posició de l'eina, els amarradores estan molt avançats tecnològicament

Amarradores SK
Amarradores SK.

Plat de torn PKF

Plat automàtic amb accionament pneumàtic d'alta precisió amb pistó pneumàtic integrat. La precisió que donen aquests plats és de micres.

Plat PKF
Plat PKF.

Punt d'arrossegament COE

Valgut per a operacions de tornejat i fresat en centres de tornejat, CEO ofereix arrossegament amb disc i compensació mecànica. Compta amb acoblaments en con morse, tal com indica la norma DIN.

COE
COE.

Empreses o entitats relacionades

Röhm Ibérica, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    04/07/2024

  • Newsletter Metal

    02/07/2024

Enllaços destacats

AMB24Easyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis