Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Iñigo Lasa, gerente de Italmatic

“Les clavegueres Meyrat es distingeixen per la seva fiabilitat, la seva molt elevada vida útil, així com per la seva rigidesa axial i radial”

Entrevista a Iñigo Lasa, gerent d'Italmatic

Irene Relda10/04/2014

Italmatic comercialitza components oleohidráulicos i compta amb una extensa gamma de productes i solucions per al sector de la màquina-eina. El gerent de la companyia, Iñigo Lasa, explica en aquesta entrevista les característiques de les clavegueres d'alta precisió de grandària petita a mitjà de la signatura suïssa Meyrat, una de les seves representades.

Iñigo Lasa, gerent d'Italmatic
Iñigo Lasa, gerent d'Italmatic.

Què creu que espera un client d'un capçal d'alta freqüència?

Els utilizadores busquen l'optimització de la vida útil de les eines de tall, l'optimització de la productivitat del torn, velocitats elevades, resultats de mecanitzat d'alta precisió, acabat superficial d'alta qualitat i facilitat de control.

I què creu que li demana al seu proveïdor de capçals?

Els clients desitgen, d'altra banda, una bona comprensió de les aplicacions, experiència i proximitat, així com un servei post venda disponible i eficient per reduir el temps de parada de la màquina en cas d'avaria.

Des de gener d'aquest any, són distribuïdors del fabricador de capçals d'alta freqüència Meyrat. Què pot dir-nos de la marca?

Meyrat és una empresa familiar creada en 1947 que fabrica clavegueres d'alta precisió de grandària petita a mitjà, caracteritzats per unes molt elevades qualitat i durabilitat. En l'actualitat, compta amb uns 50 empleats i produeix anualment més de 3.000 clavegueres distribuïdes en 3 gammes de productes: clavegueres d'alta freqüència, de corretges i motoritzats. Això li permet posicionar-se com el líder del mercat suís i com un dels principals fabricants europeus.

Imagen

Una empresa amb solera…

Sí, i gràcies a les seves gairebé 70 anys d'experiència, a 100.000 clavegueres fabricades i a una filosofia clara de proximitat al client, Meyrat és capaç de respondre actualment a les necessitats més complexes i exigents dels clients.

Quin és la presència al mercat mundial de la companyia suïssa?

Meyrat treballa principalment al mercat europeu, sense descurar els mercats nord-americà i asiàtic. Un dels objectius per 2014 és intensificar la seva presència al mercat espanyol.

Què caracteritza als capçals de Meyrat?

Meyrat disposa d'un departament propi de R+D altament experimentat en el desenvolupament de productes estàndard i a mesura. D'altra banda, els actuals processos de fabricació estableixen una sèrie de proves a les clavegueres per prevenir les avaries o el sobrecalentamiento.

Imagen

En les condicions més extremes

Segons explica Iñigo Lasa, gerent d'Italmatic, per respondre a les condicions de producció més extremes i garantir excel·lents prestacions en el que a la vida útil de les clavegueres es refereix, els productes Meyrat incorporen diversos components high-tech, com:

  • Rodaments híbrids fabricats en un acer ultra resistent i són capaços de suportar molt altes temperatures
  • Motors síncrons que contenen una màxima densitat de coure per incrementar la potència
  • Components mecànics fabricats internament, la qual cosa permet garantir la màxima qualitat i integració.

A més, Meyrat fabrica tots aquests productes amb mínimes toleràncies, arribant fins a prop de la micra, obtenint un resultat caracteritzat per:

  • La precisió
  • La fiabilitat
  • La durabilitat
  • L'increment en l'eficiència de la producció.

Quins són les seves principals aplicacions?

Concebuts per a aplicacions universals, les clavegueres d'alta freqüència Meyrat proporcionen especialment elevats rendiments en el tornejat, el fresat, així com en el mecanitzat en remolí, dins de l'àrea del tornejat, més particularment en el decoletaje. Els utilizadores de les clavegueres Meyrat treballen en sectors molt diversificats, tals com la rellotgeria, l'automòbil, el dental i el metge.

Quina tecnologia incorporen?

Les clavegueres Meyrat integren un conjunt de components high-tech com els rodaments híbrids o determinats components concebuts específicament per augmentar la rigidesa i les prestacions de la claveguera, tot això mogut per un motor síncron desenvolupat a mesura i la gran massa de la qual de coure garanteix la constància en les prestacions.

En què creu que es diferencien de la resta de capçals d'alta freqüència del mercat? Què els distingeix?

Les clavegueres Meyrat es distingeixen per la seva fiabilitat, la seva molt elevada vida útil, així com per la seva rigidesa axial i radial. L'àmplia gamma de clavegueres alta freqüència de la companyia proposa diversos diàmetres (des de 19,05 fins a 45 mm) i longituds, una execució axial o radial i una lubricació per greix o aire-oliï, amb potències que poden arribar fins a 2 kW. Recentment, el model MHF-30 high torque ofereix un parell quatre o cinc vegades superior al d'una claveguera equivalent, la qual cosa permet augmentar la productivitat i emprar eines de tall de majors dimensions.

Què pot dir-nos del seu manteniment?

Gràcies a un disseny compacte en execució monobloc i podent ser lubricados per a tota la vida amb l'objectiu de garantir la durabilitat i la productivitat, les clavegueres Meyrat només requereixen, a l'efecte de manteniment, mantenir la sobrepressió d'aire.

Encara que encara és aviat, quin està sent l'acolliment d'aquests capçals al nostre mercat?

L'acolliment està sent positiva. Les clavegueres d'alta freqüència Meyrat són relativament coneguts en determinats sectors del mercat i aquells clients que no els coneixien perceben clarament la seva qualitat.

Imagen

Sobre Italmatic

Italmatic és una empresa creada en 1986 que integra dues unitats de negoci: una dirigida al sector de la màquina-eina, amb delegacions a Madrid i Barcelona, i una altra l'activitat de les quals se centra en la comercialització de components oleohidráulicos. La unitat de negoci de màquina-eina cobreix dues àrees d'activitat. Una vinculada a la producció i una altra relacionada amb el medi ambient. A l'àrea de producció, el producte principal són els carregadors de barres LNS, empresa de la qual Italmatic és agent per a Espanya i Portugal des de 1986. En els últims anys, la companyia ha afegit altres productes, com són els portaeines estàtics i motoritzats WTO, el robot per a alimentació de torns Robotorn, els sistemes d'alta pressió i, finalment, les clavegueres d'alta freqüència Meyrat. A l'àrea de medi ambient proposa equips i sistemes de depuració de boirines d'oli i taladrina de dos fabricants i tecnologies diferents (Fox i Bristol), així com equips i instal·lacions de tractament d'encenalls i de filtració de líquids refrigerants, tots dos de l'empresa Indass.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis