Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una plataforma especializada en madera y mueble promueve la colaboración entre las empresas valencianas del sector

Una plataforma especialitzada en fusta i moble promou la col·laboració entre les empreses valencianes del sector

09/04/2014

9 d'abril de 2014

L'Agrupació Empresarial Innovadora de la Fusta i el Moble de la Comunitat Valenciana acaba d'inaugurar el seu plataforma del coneixement per impulsar aliances i col·laboracions entre les empreses valencianes d'aquests sectors amb l'objectiu de promoure projectes concrets que incrementin el nivell d'innovació i aconseguir majors índexs de competitivitat.

En aquest sentit, la plataforma de coneixement de la fusta i moble de la Comunitat Valenciana, neix amb vocació d'establir sinergies entra les empreses participants, de tal manera que puguin intercanviar coneixement i establir una xarxa de col·laboració que aporti fortalesa a les seves iniciatives.

Imagen

La plataforma està dotada dels recursos que proposen un conjunt de claus per guiar a les empreses en desenvolupaments basats en el servei d'oportunitats de negoci i la planificació d'estratègies innovadores col·lectives, de tal forma que s'adquireixi un hàbit, condició necessària per als processos d'increment de la competitivitat.

Inicialment són dos projectes els que donen cobertura a aquests objectius: Innotransfer@mueble, com a opció de referència obligada per conèixer el context de mercat, consum, tendències, vigilància tecnològica i informació general, i I-Mat Trasnfer, que el seu principal valuarte és l'ingent treball de cerca i documentació de nous materials i les seves aplicacions per a la indústria, pensant sempre en l'usuari, amb un capítol específic per a materials i productes destinats a persones amb dificultats físiques. A més presenta publicacions i informes complementaris especialitzats.

Recentment ha finalitzat el projecte original I-Mat Transfer, que ha tingut com a objectiu el desenvolupament de nous productes amb materials actius i adequats per al sector de mobiliari i elements de fusteria, destinats a la població de la tercera edat i amb problemes físics. Amb la finalització d'aquest projecte, hem aprofitat l'ocasió per redissenyar la web de l'agrupació que es va crear en el seu moment, on queda integrat ara per nodrir els recursos que es presentin en el futur.

L'AEI Fusta-Moble-CV convida a adherir-se a les empreses que desitgin abordar noves opcions de negoci per impulsar iniciatives innovadores a partir de l'intercanvi d'informació i coneixement. L'adhesió a l'Agrupació Empresarial és gratuïta i d'accés privat amb l'exclusiva fi de coordinar una adequada gestió del sistema.

L'adhesió es realitza “amb la finalitat de manifestar la intenció d'enfortir el clúster de la fusta i el moble assegurant el futur de les empreses mitjançant estratègies col·lectives basades en la innovació i diferenciació que creuen una imatge de marca de moble i productes de fusta i contribueixin al desenvolupament i generació de riquesa de la Comunitat Valenciana”, explica la pròpia carta d'adhesió.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

  • MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

    MonoThread – SFSE y SGF: Roscado con precisión

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    12/09/2024

  • Newsletter Metal

    10/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsIndustry LIVEEasyfairs Iberia - MetalMadridFundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis