Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius colabora en el proyecto Recargo

Fronius col·labora en el projecte Recarrego

11/03/2014

11 de març de 2014

El projecte Recarrego és un model adaptat a les necessitats del món actual, per gaudir del transport sense necessitat de danyar el nostre planeta, demostrant d'aquesta manera la possibilitat tècnica i econòmica de l'energia solar fotovoltaica també en el camp dels cotxes elèctrics.

Existeixen dos motius fonamentals per posar en funcionament aquest projecte. El primer d'ells és a causa de l'increment desmesurat de la demanda energètica a nivell global; demanda energètica que d'altra banda és coberta en la seva immensa majoria per l'ús de combustibles fòssils contaminants i de quantitats limitades. Per aquest motiu hem d'aprofitar totes les fonts d'energia disponibles i canviar el model energètic cap a un més eficient i menys contaminant. El segon motiu, inherent sempre al primer, és l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, gasos àcids i partícules en suspensió generats tots ells en la combustió d'aquests combustibles fòssils, i que tant a nivell local com a nivell global produeixen el que cridem contaminació atmosfèrica i escalfament de l'atmosfera.

Són varis les compañias que participen en aquest projecte: E.on, Urbaser i Circutor, aquest últim com a líder del projecte a Barcelona. Els sistemes desenvolupats comprenen un equip que permet regular la producció d'energia acumulada dels sistemes fotovoltaics de manera que, instal·lant una potència raonable que permeti cobrir la demanda en hores punta solar, es moduli la potència dels inversors Fronius IG Plus amb reguladors CDP-0 per produir, a tot moment, exactament el que es requereix amb la finalitat de cobrir aquesta demanda i no abocar electricitat a la xarxa.

Inversions Fronius IG Plus projecto Recàrrec

Inversions Fronius IG Plus projecto Recàrrec.

La instal·lació que l'empresa Urbaser ha realitzat a l'interior de la seva nau a Barcelona, té connectats mòduls fotovoltaics i grup de tres inversors monofásicos de connexió a xarxa Fronius amb una potència de 15 kW nominals per alimentar a una xarxa trifàsica, garantint la seva adequació per a qualsevol grandària d'instal·lació. Amb rendiment màxim del 95,9%, la sèrie Fronius IG Plus 50 V-1 aconsegueix un dels valors més alts entre els inversors amb transformador. Els mòduls fotovoltaics estan instal·lats sobre la coberta d'una de les naus d'aparcament del recinte en el qual Urbaser gestiona el servei de recollida de residus i neteja de la via pública en el torn de nit amb els cotxes elèctrics perquè així es puguin carregar els vehicles aprofitant els rajos del sol.

Les bateries emprades com a pulmó energètic per a la producció d'energia són reutilitzades per a un consum addicional durant les hores de menys radiació solar, permetent un rendiment extra del sistema i una major protecció mediambiental.

Aquest model, engegat al novembre de 2013, ja està cobrint el 25% del consum total, explicant a més que són els mesos de menor insolació, demostrant una vegada més la viabilitat i beneficis de projectes d'autoconsumo amb energia solar fotovoltaica en convivència amb la xarxa elèctrica.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Aspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadridNebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis