Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El mercado ferroviario, prioritario para la división de soldadura de Fronius España

Fronius Espanya va a alta velocitat

El mercat ferroviari, prioritari per a la divisió de soldadura de Fronius Espanya

Redacció Interempresas07/03/2014

La construcció de vehicles a rail és i ha estat sempre un mercat prioritari para Fronius. L'empresa explica en aquest sector amb una àmplia experiència a nivell mundial ja que ha treballat durant molts anys subministrant innovadores solucions de soldadura per arc als principals fabricadors.

La divisió Perfect Welding de Fronius Espanya és especialista en el subministrament de sistemes i solucions de soldadura per arc per als sectors Automòbil, proveïdors acte i robòtica.

Fronius Espanya, amb seu a Leganés, és expert i també capdavanter destacat a proporcionar solucions per als principals constructors de material rodant ferroviari implantats al nostre país; la importància estratègica de la tecnologia de soldadura en el sector ferroviari és major cada dia. Per això, comptem amb un gran equip de professionals que satisfan les necessitats del sector i a més amb un Expert Nacional dedicat a aplicacions dins del sector ferroviari.

La soldadura és per molt el procés d'unió més important en la fabricació de vehicles a rail. Els principals processos de soldadura emprats són els processos de soldadura MIG/MAG, MIG/MAG per arc premut, soldadura per resistència i processos de soldadura làser. El procés de soldadura TIG és principalment usat per a la soldadura de materials d'espessors fins i treballs de reparació.

L'equip de Fronius Espanya amb les TPS5000. Foto: Fronius Espanya S.L.O.
L'equip de Fronius Espanya amb les TPS5000. Foto: Fronius Espanya S.L.O.

Cada fabricant de vehicles a rail a Espanya ha desenvolupat la seva pròpia filosofia de fabricació per als seus vehicles pel que fa a mètodes de fabricació, materials, grau d'automatització dels seus processos, etc... La Divisió Perfect Welding treballa amb tots ells oferint un ampli ventall de productes i serveis aconseguint maximitzar la producció amb els màxims estàndards de qualitat.

La soldadura per arc juga un paper especial en la construcció de diferents components com: Sostres, Laterals, Tapes de vagó, components de xassís, i Bogies; en aquest últim component la tecnologia d'unió emprada és la soldadura MIG/MAG en exclusiva per complir els alts requisits de seguretat i qualitat exigits. Els principals materials que s'empren són l'acer, acer inoxidable (CrNi) i Alumini.

40 equips TPS5000 per a la soldadura en el sector ferroviari. Foto: Fronius Espanya S.L.O.
40 equips TPS5000 per a la soldadura en el sector ferroviari. Foto: Fronius Espanya S.L.O.

Els sistemes Fronius ofereixen els següents requisits que són necessaris per a la soldadura de vehicles a rail:

  • Sota Aportació tèrmica: Deu ser el més baix possible per minimitzar la distorsió de les peces, canvis metal·lúrgics, etc.
  • Alta capacitat d'absorció de gaps
  • Processo de soldadura d'unió estable (monitoratge de l'arc, documentació de dades, assegurament de qualitat, etc.)
  • Minimització de re-treballs (processos amb baix nivell de projeccions)
  • Penetració per fusió fiable al llarg de tota la longitud del cordó de soldadura
Sistemes de soldadura TPS5000 llests per començar a treballar en les instal·lacions del client. Foto: Fronius Espanya S.L.O...
Sistemes de soldadura TPS5000 llests per començar a treballar en les instal·lacions del client. Foto: Fronius Espanya S.L.O.

Fronius subministra sistemes per a soldadura manual i sistemes automatitzats de soldadura, tals com a sistemes automàtics avançats clau en mà, unitats de desplaçament lineal, oscil·ladors, carros magnètics, etc.
Els components de vagó, que principalment són fabricats d'AlSiMg, són soldats de forma manual o automatitzada emprant els reconeguts sistemes TPS5000. L'Alumini com a material base és utilitzat en la construcció de vagons a causa de la seva consistència i baix pes, però és relativament complex de soldar (a causa de l'alta porositat que es pot generar).
La font TPS5000 és triada pels constructors espanyols perquè és molt fàcil de manejar i ofereix una versatilitat única al mercat en el que a selecció de paràmetres es refereix. Tot això complementat amb l'ampli ventall de serveis i ràpid suport tècnic ofert per Fronius Espanya.

Un altre dels equips més triat per fabricants és el sistema avançat de torxa PullMig, per accedir a tot tipus de posicions de soldeo i obtenir uns esplendidos resultats de soldadura.
Per als components fabricats en acer tals com Bogies i sistemes de xassís, els sistemes preferits són les fonts de potència TPS5000 i les fonts TransSteel 5000 per les seves prestacions superiors.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis