Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dos guantes para bomberos de Tomás Bodero, seleccionados en la Galería de Innovación de Sicur

Dos guants per a bombers de Tomás Bodero, seleccionats en la Galeria d'Innovació de Sicur

03/03/2014

3 de març de 2014

Tomás Bodero, empresa amb més de 40 anys d'experiència en el subministrament de solucions per a la protecció de la mà, va tenir dues dels seus guants per a bombers de la línia Dragon com a productes seleccionats per la Galeria d'Innovació Sicur 2014.

El primer és el model BO14, adequat per a intervenció i caracteritzat per ser extremadament resistent a la calor i per no cristal·litzar ni carbonizar. El palmell està confeccionat en Kevlar siliconado i el dors en teixit PBI, amb embuatat en artells realitzat també en Kevlar siliconado.

Explica a més amb una membrana impermeable i transpirable Sympatex, un maguito elàstic en puny Kevlar, folro en teixit Kevlar Interlock, cosit amb fil de Kevlar i mosquetó metàl·lic. Presenta un color àrid.

Els dos guants Dragon seleccionats per a la Galeria de la Innovació de Sicur 2014
Els dos guants Dragon seleccionats per a la Galeria de la Innovació de Sicur 2014.
El segon guant Dragon escollit en la Galeria d'Innovació respon al model Taeki5-52#LSTPV i està especialment dirigit a treballs d'excarceració de víctimes després d'un accident. És un guant que ofereix altes prestacions en impacte, abrasió, cort i esquinçament. Els reforços flexibles de TPV protegeixen enfront de cops. Està fet en nylon amb fibres resistents al tall, recobriment en el palmell de poliuretà, protecció de TPV en dors i tancament per velcro.

De la gamma industrial, també es van poder veure en el stand de Tomás Bodero diferents models de nous guants, mostrats en dos expositors i aptes per a diferents aplicacions.

Stand de Tomás Bodero en Sicur 2014
Stand de Tomás Bodero en Sicur 2014.

Empreses o entitats relacionades

Tomás Bodero, S.A. - TB Group

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis