Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ifema, en colaboración con Fisa, convoca la segunda edición de Sicur Latinoamérica

Ifema, en col·laboració amb Fisa, convoca la segona edició de Sicur Llatinoamèrica

03/03/2014

3 de març de 2014

El 25 de febrer, i en el context de celebració de la gran fira internacional del sector de la seguretat, Sicur 2014, Ifema i el seu homòleg xilè, Fisa, han presentat a les empreses espanyoles la segona edició de Sicur Llatinoamèrica, que tindrà lloc en Espai Riesco de Santiago de Xile, entre els dies 15 al 17 d'octubre de 2014.

Després dels bons resultats de la primera Sicur Llatinoamèrica, celebrada a l'abril de 2013, amb la participació de més de 120 empreses i la visita de prop de 6.000 professionals, tots dos operadors firals han acordat organitzar el Saló amb caràcter anual, a fi d'impulsar la trobada entre les empreses i professionals de tots dos continents en un marc que està cridat a convertir-se en un dels grans referents del sector de la seguretat al mercat iberoamericà.

L'acte de presentació, va donar començament amb la intervenció de Santiago Quiroga, director d'Expansió Internacional d'Ifema, que va destacar la importància de la marca Sicur i el seu posicionament internacional com a model referencia per a la convocatòria xilena; l'únic certamen del continent llatinoamericà que aborda el sector de la seguretat des d'una perspectiva integral: seguretat laboral, seguretat ciutadana i seguretat enfront de catàstrofes naturals –safety i security.

Imagen
Per la seva banda, Carlos Parada, gerent comercial de Fisa, va centrar la seva intervenció en les oportunitats de Xile per a les empreses espanyoles, subratllant la valoració del país com la millor economia emergent de Llatinoamèrica, amb una taxa mitjana anual del PIB del 4,6%, 2005 i 2012; l'accessibilitat d'aquest mercat, la seva estabilitat financera, el seu baix nivell de risc per a la inversió i el seu potencial per al negoci, que segons informe d'Economist Intelligence Unit (EIU) situa a Xile entre les 20 economies més atractives del moment.

Carlos Parada també va posar especial èmfasi en les tendències i desafiaments que incideixen en el desenvolupament del sector de la seguretat a Xile, un país sísmic, i amb una geografia de difícil accés en certs punts que demanda de l'estat una important inversió en matèria de prevenció i de gestió d'emergències, o el risc provocat per les sequeres, que han assolat la zona central del país, per al desenvolupament del sector contra incendis.

Altres oportunitats es troben en el potencial de la seguretat privada que ve registrant un creixement d'un 14% mitjana anual des de 2010, o en el sector de seguretat laboral, el desenvolupament de la qual s'ha vist afavorit per la preocupació per reduir el cost que suposen els accidents de treball, que representen el 19% del pressupost operatiu de qualsevol indústria a Xile. A això se sumen iniciatives governamentals recolzades en un marc regulatori que obliga a les empreses a invertir en seguretat laboral.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis