Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Avanzando hacia la caja fuerte inteligente

Arqueges Ollé presenta en Sicur 2014 un pany electrònic connectat inalámbricamente a smartphone i tablets

Avançant cap a la caixa forta intel·ligent

David Muñoz03/03/2014

El sistema Ocluc, patentat per Arques Ollé, suposa un pas avanci en la integració dels sistemes de seguretat física i electrònica, permetent explicar a partir d'ara amb les primeres caixes fortes intel·ligents del mercat domèstic. Del seu caràcter avantguardista dóna bona mostra l'haver estat seleccionat com un dels productes de la Galeria de la Innovació de Sicur 2014.

A través del sistema Ocluc, Arques Ollé, empresa els orígens de la qual al món de la caixa fort es remunten a 1845, ofereix un innovador pany electrònic amb les més avançades tecnologies. Les noves prestacions van des de l'obertura retardada fins a l'obertura per coacció, incorporant també tecnologia bluetooth 4.0 per connectar-se a qualsevol dispositiu IOS i Android, mitjançant una app específica.

Miquel Ollé Mas, director comercial d'Arques Ollé

Miquel Ollé Mas, director comercial d'Arques Ollé.

“Estàvem buscant donar una bolcada a tota la gamma de caixes fortes domèstiques, un mercat en el qual no s'han donat tantes innovacions durant els últims anys com en el professional. El que hem fet en Arques Ollé és aplicar en les caixes domèstiques algunes de les funcionalitats que ja hi ha en l'àmbit professional, desenvolupant un pany de combinació amb noves funcions”, assenyala Miquel Ollé Mas, director comercial d'Arques Ollé, a Interempresas.

El sistema Ocluc compte inicialment amb cinc funcions:

1) Possibilitat de programar un retard.

2) Bloqueig horari per obrir-se només en una franja de temps.

3) Multiusuario (fins a 9 usuaris diferents).

4) Auditoria (es pot saber a tot moment qui ha obert la caixa i quan).

5) Codi de coacció (si algú obliga a l'usuari a obrir la caixa, aquest pot usar una combinació diferent per enviar un senyal a la central d'alarma o a les persones que ell defineixi prèviament).

Tecnologia sense fil

Altra de les grans novetats que inclou Ocluc és la possibilitat de configurar el sistema a través d'una tablet o un smartphone. Mitjançant una app específica desenvolupada per IOS i Android l'usuari pot configurar el sistema de forma summament intuïtiva i senzilla. El dispositiu mòbil es connecta a la caixa a través de bluetooth 4.0 i evita haver d'usar el teclat d'aquesta per a la configuració. “Uses el telèfon o la tablet com una extensió del teclat”, afirma Miquel Ollé.

En caixes professionals ja existeixen aquestes funcions però se solen instal·lar per mòduls, suposant un cost addicional al client. En el cas del nou desenvolupament d'Arques Ollé el seu avantatge resideix a incloure aquestes cinc funcions ja en la caixa de forma econòmica, podent el client optar entre usar-les o no usar-les.

Sistema Ocluc, escollit en la Galeria de la Innovació de Sicur 2014
Sistema Ocluc, escollit en la Galeria de la Innovació de Sicur 2014.

“La veritat és que aquesta novetat està sent molt bé acollida en Sicur. A aquesta fira acudeixen instal·ladors, integradors i majoristes de seguretat electrònica, els quals estan veient en aquest producte una possibilitat de potenciar la seva portfolio de producte. Ja no només poden vendre l'alarma, també la caixa connectada a l'alarma”, afegeix el director comercial de la companyia.

Des del passat mes de desembre aquesta solució ja està disponible en més dels 300 models de caixes forta amb els quals explica Arques Ollé (encastats, sobretaula, etc.) i, com conclou Miquel Ollé, és una innovació en fase de desenvolupament completament obert: “Mantenim un feedback permanent amb el client, qui ens prescriu noves funcions que poden tenir les caixes, les estudiem i les incorporem. De fet, la idea és incorporar en els propers mesos noves funcions”.

Entre les properes novetats, Arques Ollé va a presentar aquesta solució en les seves versions en anglès i en francès.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • 30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

    30 Years of EcoCut! Next Level Multifunctional Machining

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    08/10/2024

  • Newsletter Metal

    07/10/2024

Enllaços destacats

Fundación FicobaAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoIndustry LIVENebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis